Top

Camelbak kinderfles Eddy - Haaien 400 ml.

  • Camelbak kinderfles Eddy - Haaien 400 ml.
rating 5
(4.5 / 2 Reviews)
16,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Camelbak kinderfles is een stevige drinkfles die handig is voor school, onderweg of op vakantie. De camelbak drinkfles is gemaakt van Tritan. Tritan is BPA-vrij, loodvrij, Ftalaten vrij en vrij van andere nare stoffen. Tritan heeft de eigenschap ijzersterk te zijn en kan tegen een stootje. De Camelbak Eddy kinderfles is ideaal voor elk kind vanaf 3 jaar.

De drinktuit is makkelijk open te klappen met een druk op de knop. Door het rietje in de drinkfles drink je alles eruit. Dit rietje is ook te verwijderen. Je kan uit de drinktuit die zich opent door er op licht te bijten. Dit zorgt ervoor dat het mondstuk zichzelf sluit wanneer je niet drinkt en voorkomt onnodig lekken. Na het drinken klap je de drinktuit naar achteren en is de fles dicht.

Alle onderdelen van de Camelbak mogen in de vaatwasser zodat je ze schoon kan opbergen voor een nieuw avontuur! Spoel de fles en onderdelen voor gebruik met warm water en zeep om. Alle onderdelen van de fles kunnen in de bovenste rek van de vaatwasser. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt.

Afmetingen:  L: 17.5 cm. x D: 7 cm.
Inhoud: 400 ml.
Materiaal: Tritan (drinkfles), polypropyleen (dop), siliconen (tuit)Reviews (2)
rating 5 (4.5 / 2 Reviews)

Sacha (24-07-2018) rating 4 Handige beker en lekt niet en is stevig.
Enig minpuntje is dat het rietje binnenin toch nog weleens los laat, maar hij is er ook snel weer in te doen en schoon te maken

Lidy Claessen (21-11-2017) rating 5 Voor beide zoons een fles besteld en ze zijn er heel blij mee! Robuuste fles, print blijft heel mooi. Makkelijk uit te drinken, zowel met als zonder het rietje te gebruiken. En heel belangrijk; makkelijk te reinigen doordat hij volledig uitelkaar kan en in de vaatwasser, maar ook op de hand heel goed te doen.

Type de code over