Top

Camelbak kinderfles Eddy - blauw 400 ml.

  • Camelbak kinderfles Eddy - blauw 400 ml.
rating 5
(5 / 2 Reviews)
16,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Camelbak kinderfles is een stevige drinkfles die handig is voor school, onderweg of op vakantie. De camelbak drinkfles is gemaakt van Tritan. Tritan is BPA-vrij, loodvrij, Ftalaten vrij en vrij van andere nare stoffen. Tritan heeft de eigenschap ijzersterk te zijn en kan tegen een stootje. De Camelbak Eddy kinderfles is ideaal voor elk kind vanaf 3 jaar.

De drinktuit is makkelijk open te klappen met een druk op de knop. Door het rietje in de drinkfles drink je alles eruit. Dit rietje is ook te verwijderen. Je kan uit de drinktuit die zich opent door er op licht te bijten. Dit zorgt ervoor dat het mondstuk zichzelf sluit wanneer je niet drinkt en voorkomt onnodig lekken. Na het drinken klap je de drinktuit naar achteren en is de fles dicht.

Alle onderdelen van de Camelbak mogen in de vaatwasser zodat je ze schoon kan opbergen voor een nieuw avontuur! Spoel de fles en onderdelen voor gebruik met warm water en zeep om. Alle onderdelen van de fles kunnen in de bovenste rek van de vaatwasser. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt.

Afmetingen:  L: 17.5 cm. x D: 7 cm.
Inhoud: 400 ml.
Materiaal: Tritan (drinkfles), polypropyleen (dop), siliconen (tuit)Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Elsemieke de Knikker (24-07-2018) rating 5 Mijn zoon neemt hem mee naar school als drinkbeker. Hij redt 2 pauzes met 1 beker. De beker is goed lekvrij!

Tatiana (24-07-2018) rating 5 Super fijne drinkbeker. Mijn slecht drinkende zoon, drinkt hier graag uit. Gebruik hem zowel thuis als mee naar school. Lekt niet, ondanks dat zoon de beker vaak open terug doet in zijn tas.

Type de code over