Top

Dieren bakjes

  • Dieren bakjes
rating 5
(5 / 2 Reviews)
7,95
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

Leuke kawaii bento snackbakjes in de vorm van een varkentje, een panda en een eendje. Passen in elke lunchtrommel. Ideaal voor bijvoorbeeld rozijntjes, nootjes, gedroogd fruit, zonnebloempitjes of een dipsaus, jam, hagelslag of boter. Leuk om mee te nemen naar een picknick in het park.

Vaatwasbestendig.

BPA-vrij


Stuks: 3 doosjes


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Barbara Louwes (24-07-2018) rating 5 Erg leuke bakjes om in je lunchtrommel gescheiden nog iets kleins mee te geven. in het kipje passen een paar rozijnen, het varkentje is al een stukje groter en daar passen prima een paar nootjes of gedroogd fruit stukjes in. De koe past qua groote nóg weer iets meer in. Ik zou zeggen twee gehele gedroogde abrikozen qua formaat, of natuurlijk wát je er ook maar in wilt doen. Je kunt er ook smeerbaar beleg in doen om bijvoorbeeld soepstengels in te dippen. Ideaal! En zo schattig dat ik ze ook wel eens bij mijn eigen trommel in doen in plaats van in die van mijn zoon ;)

Marjolein Vos (14-05-2016) rating 5 Wij gebruiken deze vrolijke bakje voor bijv. honing en smeerkaas om in te dippen met volkomen soep stengels. Ook handig voor een paar nootjes of rozijnen. De bakjes sluiten goed af.

Type de code over