Top

Drink in the box large - blauw

  • Drink in the box large - blauw
  • Drink in the box large - blauw
rating 5
(5 / 1 Reviews)
13,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Nu ook een grotere Drink in the box met 350 ml.! Het hippe alternatieve drinkpakje, en duurzaam en gezond alternatief voor de drinkpakjes.

Het pakje is helemaal lekvrij en kan goed schoongemaakt worden. Het rietje is uitneembaar dus makkelijk schoon te houden. Het drinkpakje kan ook in de vaatwasser.


Maak eens lekker en gezond fruitwater met stukjes fruit

Materiaal: kunststof

Afmeting: 7 x 14 x 4,5 cm

Inhoud: 350 ml.

Het is veilig, volledig vrij van schadelijke stoffen, gemakkelijk te reinigen en verkrijgbaar in vier prachtige kleuren. Denk ‘in the box’ en begin met beter drinken.Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Irene M M (24-07-2018) rating 5 Hier zijn we thuis echt heel erg blij mee! We hebben onlangs ook deze grote variant gekocht. De kinderen drinken er graag uit en de kleine is dan snel leeg. De 'bekers' zijn echt lekvrij en je kan er ook uit drinken in de auto of op de fiets, door het rietje maken een paar hobbels of bobbels niet zo veel uit. Alles is goed uit elkaar te halen en schoon te maken. Veel milieubewuster en (vaak) gezonder dan wegwerppakjes. Tot slot passen ze goed in de tas omdat ze rechthoekig zijn, veel fijner dan ronde bekers die veel meer ruimte in beslag nemen!

Type de code over