Top

Eivormpje Auto

  • Eivormpje Auto
  • Eivormpje Auto
  • Eivormpje Auto
rating 5
(4.8 / 5 Reviews)
2,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Eivormpje om een gekookte ei te vormen tot een hippe auto. Leuk voor de paastafel, bij het ontbijt of helemaal hip in je bento lunchbox!


Gebruik eieren in de grootte L of M voor het beste resultaat.

Tip: Doe de eivorm nog warm in de vorm en vervolgens 10 minuten met vorm in koud water of in de koelkast.


Reviews (5)
rating 5 (4.8 / 5 Reviews)

Constance Roth (25-07-2018) rating 5 Hele leuke vormen voor een bijzonder eitje. Wij hebben ze alle 6 en vinden ze allemaal even leuk, makkelijk in gebruik en eventueel ook te gebruiken als bv een 'doosje' voor nootjes. L eieren werken het beste.

Elsemieke de Knikker (24-07-2018) rating 5 Superleuk om te doen! Maakt een broodtrommel echt af.

Liesbeth (18-05-2016) rating 5 Super leuk deze auto ei vorm. Zoonlief is er helemaal blij mee. Het klopt dat maat L het beste werkt voor deze eivormpjes, een maatje M is net aan de kleine kant.

Tina Tessens (18-05-2016) rating 4 Mijn zoontje vond eitjes eten maar niets ... tot het een leuk vormpje kreeg, nu gaat het één keer per week in de brooddoos mee en is helemaal opgesmuld ! Een visje hebben we ook, leuke afwisseling !

Marianne Vos - Diependaal (17-05-2016) rating 5 Super handig hulpmiddel om t eitje te pimpen! Mijn kleine man is fan! Omdat het bakje zo goed afsluit is hij ook te gebruiken als bakje voor bijvoorbeeld nootjes!

Type de code over