Top

Fruit friend yoghurt beker - roze

  • Fruit friend yoghurt beker - roze
4,50
Product is niet op voorraad op dit moment

FruitFriends yoghurtbeker

Deze FruitFriends yoghurtbeker is ideaal om je eigen yoghurt mee te nemen naar school, werk of de sportclub. Hij bestaat uit twee compartimenten. Onderin bewaar je de yoghurt en bovenin neem je je vulling mee. Veel gezonder en lekkerder dan een kant-en-klare yoghurt uit de winkel! Handig, met een eigen lepeltje erbij dat zit vastgeklikt aan de deksel.

FruitFriends is een Belgisch merk dat erop gericht is om kinderen maar ook volwassenen hun dagelijkse portie fruit te laten eten. Met deze yoghurtbeker neem je je fruit makkelijk mee en zo eet je een heerlijk gezonde yoghurt met een verse portie fruit. Natuurlijk ook heel lekker met cruesli, muesli of een andere vulling! In het afgesloten compartiment blijft de vulling vers en knapperig.

De Fruitfriends yoghurtbeker is gemaakt van kunststof en is daarom makkelijk schoon te maken. Hij mag gewoon in de vaatwasser!

Inhoud: 0,8 l.
Vaatwasmachine bestendig
Diameter: 13 cm.
Hoogte: 16 cm.
Materiaal: kunststof
Gewicht: 92 gr.

Deze yoghurt beker is ideaal voor jonge kinderen. We hebben ook yoghurt bekers voor oudere kinderen (vanaf groep 4) en volwassenen in de kleuren geel, groen, rood en zwart. Ook hebben we de chill to go yoghurt beker. Deze beker kan in de vriezer voor een lang en koel ontbijt! Deze bekers zijn van duurzamer kwaliteit.


Reviews (0)
Type de code over