Top

Glitter purple - Little lunchbox 3 vakken - Limited Edition

  • Glitter purple - Little lunchbox 3 vakken - Limited Edition
  • Glitter purple - Little lunchbox 3 vakken - Limited Edition
  • Glitter purple - Little lunchbox 3 vakken - Limited Edition
  • Glitter purple - Little lunchbox 3 vakken - Limited Edition
34,50
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

De Little Lunchbox Glitter is er!  Een speciale limited edition lunchtrommel dus wees er snel bij! Uniek, origineel en mooi: de glitter bentobox is natuurlijk fantastisch voor meiden.

 

De Little Lunchbox Glitter is een unieke bentobox voor kinderen. Hij heeft 5 vakken om je eten gescheiden op te bergen. Zo kun je makkelijk brood, crackers, fruit, groente en zelfs kwark of dips meenemen. Heel eenvoudig om er zo een leuke bento lunch voor de kinderen in te maken dus.!

 

Dit Australische merk heeft de Little Lunchbox speciaal ontworpen voor kinderen die graag wat variatie in hun lunch hebben of kinderen die wat moeilijker eten. Met de Little Lunchbox kun je een leuke, gevarieerde en gezonde lunch meegeven. Voor kinderen is het iedere keer een feest om de lunchtrommel open te maken: wat zou er nu weer in zitten?

 

Glitter op je bentobox

De bentoboxen van de Little Lunchbox bestaan in allerlei leuke prints, van flamingo tot superhero, maar deze variant met glitters erop is wel echt uniek. En wat maakt je glitter lunchbox nou helemaal af? Een drinkfles met glitters erbij natuurlijk! Ook deze kun je bestellen bij De Leukste Lunch. We hebben supermooie blauwe, groene en roze drinkflessen met glitters.

 

 Meer over de Little Lunchbox Glitter

De lunchtrommel is gemaakt van bpa-vrij materiaal en heeft een kindvriendelijke sluiting.  De Little Lunchboxes zijn speciaal ontworpen om voedsel gescheiden van elkaar te houden in de eigen vakken. Je kunt zelfs vloeibare producten meenemen!

 

Wel moet je rekening houden met de dikte van de vloeibare producten. Vla of kwark kan wel, maar soep of dressing kan niet. Een dikke dip kan ook, maar een dunne saus niet. Laat fruit met veel sap zoals watermeloen eerst goed uitlekken voor je het meegeeft. En laat genoeg ruimte vrij tussen het voedsel en het deksel om het goed af te sluiten in het eigen vakje. En zo zorg je voor een lekvrije lunchbox!

 

Inhoud: 980ml

Afmetingen: 17,5cm x 17,5cm x 5,6cm
Kleur: Glitter paars

De glitter limited edition kan NIET in de vaatwasser en alleen met de handwas!

 

De Leukste Lunch verkoopt de Little Lunchbox als 1 enige in Nederland! In het najaar verwachten we ook de kleine bentobox met glitter, voor het 10-uurtje. Wacht niet te lang met het bestellen van deze glitter limited edition!

 

 

 Reviews (0)
Type de code over