Top

Go Green lunchbox - los

  • Go Green lunchbox - los
  • Go Green lunchbox - los
  • Go Green lunchbox - los
  • Go Green lunchbox - los
24,95
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

De Go Green lunchbox is een lunchtrommel met 5 vakken. Deze lunchtrommel met meer vakken is ideaal voor een gevarieerde lunch van boterhammen, gezonde snacks of voor een heerlijke lunch salade en zelfs yoghurt, appelmoes of salade dressing. Er passen in het grote vak 3 tot 4 boterhammen en met nog een extra vak passen er zelfs 6 boterhammen in. Ideaal voor de grote eter.

De lunchtrommel heeft gescheiden vakken en een lekvrije deksel dat je vacuüm kan afsluiten met de 'turn'n 'lock' knop bovenop. De deksel en de lunchtrommel wordt handig bij elkaar gehouden door 2 zwarte bandjes. Deze zijn ook los te halen. 

Afmetingen: 29 cm. x 17,5 cm. x 6 cm.

Materiaal: polypropylene (#5) en siliconen bandjes in de deksel. Bpa-vrij en vrij van ftalaten.

Wordt afgeraden om in de magnetron te doen.

Voor langdurig gebruik met de hand afwassen. Regelmatig de siliconen bandjes in de deksel eruit halen en apart afwassen. Als gevolg van de inconsistent warmte temperaturen van vele vaatwassers wordt de vaatwasser afgeraden. Geen garantie op gebruik in de vaatwasser.

Lekvrij

De Go Green lunchbox is lekvrij voor yoghurt, appelmoes en dipsauzen. Je kan alles van elkaar gescheiden houden door de gescheiden vakken en de lekvrije deksel. Er kan geen soep in. Met de 'turn 'n lock' knop sluit je de deksel helemaal vacuüm af.

Handig te openen

De Go Green lunchbox is te openen met 4 clips. Draai eerst de 'turn 'n lock' knop op open. Met de clips maak je de deksel los.

Voedselveilig
De Go Green is voedselveilig. Vrij van BPA, ftalaten en weekmakers. Reviews (0)