Top

VIPsend lidmaatschap - 1 jaar lang gratis verzenden

72% Korting

Met het VIPSend lidmaatschap heb je een heel jaar lang gratis verzenden. Je betaalt eenmalig 14,95 voor het hele jaar (12 maanden). Het lidmaatschap geldt ook voor de avondbezorgingen. 


FAQ VIPSend lidmaatschap


Wat betaal ik voor het VIPSend-lidmaatschap?

 

Op dit moment bieden we het VIPSend lidmaatschap aan voor de prijs van € 14,95 voor 1 jaar - voor de duur van 12 maanden. Dat houdt in dat je een heel jaar lang gratis al je bestellingen kan laten verzenden. Ook als avondbezorging.

 

Hoe werkt het VIPSend lidmaatschap?

 

Na je betaling ontvang je per e-mail een persoonlijke code waarmee je een heel jaar lang gratis kan verzenden. Deze code gebruik je bij elke bestelling die je plaats.


Wil je meteen een bestelling plaatsen met andere producten?

Voeg dan de andere producten toe aan je bestelling en zet dan je bestelling bij het afrekenen op AFHALEN. Vergeet dit niet. Lukt het niet? Neem dan contact op met de klantenservice@deleukstelunch.nl en we helpen je graag verder.

 

Op welke producten geldt het lidmaatschap?

 

De gratis verzending geldt voor alle producten in de webshop.

 

Hoe ik het lidmaatschap beëindigen?

 

Je kunt binnen 30 dagen na aanmelding kosteloos beëindigen. Je krijgt dan het volledige bedrag, min de eventueel genoten verzendkosten, teruggestort op je rekening.

 

Geldt het VIP-verzend lidmaatschap ook voor het buitenland?

 

Voor België hebben we een apart VIP-verzend lidmaatschap. De kosten hiervoor zijn 20,95. Je kan hiervoor mailen naar klantenservice@deleukstelunch.nlReviews (0)
Type de code over