Grissini roller / knabbelstengels - Betty Bossi
Voor het maken van grissini
De pret begint dan al bij het maken en dat smaakt naar meer: In een handomdraai rolt je de deeg tot verfijnde grissini voor het aangename mediterrane knabbelplezier.
- Slim uitrollen: Snel en eenvoudig veel grissini maken
- Kruiden naar uw eigen smaak en met verschillende kruiden per plaat
- Heerlijke, smalle grissini in plaats van dikke knabbelstangen
- Geschikt voor verschillende soorten deeg: bijv. pizzadeeg, bladerdeeg, flambée-deeg en koekdeeg
- Nauwelijks deegresten dankzij naadloos vormen
- Ideaal voor deegsoorten tot 3 mm dik
- Met receptenboekje: Ideeën voor pikante grissini
De pret begint dan al bij het maken en dat smaakt naar meer: In een handomdraai rolt je de deeg tot verfijnde grissini voor het aangename mediterrane knabbelplezier.
- Slim uitrollen: Snel en eenvoudig veel grissini maken
- Kruiden naar uw eigen smaak en met verschillende kruiden per plaat
- Heerlijke, smalle grissini in plaats van dikke knabbelstangen
- Geschikt voor verschillende soorten deeg: bijv. pizzadeeg, bladerdeeg, flambée-deeg en koekdeeg
- Nauwelijks deegresten dankzij naadloos vormen
- Ideaal voor deegsoorten tot 3 mm dik
- Met receptenboekje: Ideeën voor pikante grissini
Reviews (0)