Top

Yumbox lunchtrommel Cilantro groen | panino 4 vakken

  • Yumbox lunchtrommel Cilantro groen | panino 4 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Cilantro groen | panino 4 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Cilantro groen | panino 4 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Cilantro groen | panino 4 vakken
rating 5
(4.8 / 4 Reviews)
30,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Het grote vak is handig voor boterhammen en (pasta)salades, de twee andere vakken voor bijvoorbeeld fruit, rauwkost, noten, toetjes en het kleine vakje voor yoghurt of dipsausjes. De yumbox is ideaal voor gezonde, gevarieerde lunches.

De yumbox is lekvrij. En kan ook voor yoghurt en dipsaus (geen water) gebruikt worden. Deze Yumbox panino heeft 4 vakken en is handig voor 2 tot 3 boterhammen. Mocht je meer boterhammen in de lunchtrommel willen mee nemen dan raden we aan om de Tapas te kopen en hier online te bestellen.

De Yumbox lunch is af te sluiten met een flexibele clip (silliconen), en makkelijk te openen. De binnenkant kan eruit worden gehaald om makkelijk schoon te maken.


Ideaal naar school, of naar het werk!

Materialen: buitenkant: kunststof, binnenkant: plastic, clip: silliconen.

BPA en Ftalaten vrij.


Kleur: brooklyn green - groen

Kan in de koelkast. Alleen de binnenkant in de vaatwasser op lage temperatuur. De buitenkant voor behoud van de siliconen deksel alleen met de handwas. Geen garantie als deze in de vaatwasser wordt gebruikt.
Reviews (4)
rating 5 (4.8 / 4 Reviews)

Karin Schaareman (27-07-2018) rating 5 Echt een ideale trommel waar naar mijn verbazing best veel in kan!

Joy spijk (24-07-2018) rating 4 Ideale trommel voor veel brood (2-3), wraps, salade, Turkse pizza en dan nog variatie in groentes en fruit. Lekdicht, dus ook yoghurt kun je meenemen zonder problemen.

Marieke Hovenga (24-07-2018) rating 5 Het is al een klein feestje om de Yumbox te vullen. Het is een leuke uitdaging om in elk vak variatie aan te brengen; groente, fruit, beleg, nootjes, een dipje: echt van alles is mogelijk! Dat kan prima een avond van tevoren. En dan de jaloerse blikken van collega's op het moment dat je je Yumbox opent... Love it!

Lynn bouts (24-07-2018) rating 5 Zeer tevreden met de panino! Perfect voor de boterhammen. En dan nog een lekker worstje aan de andere kant! En in het midden een verassing! Aanrader!

Type de code over