Top

Ontbijtplankje Zeemeermin op naam

  • Ontbijtplankje Zeemeermin op naam
  • Ontbijtplankje Zeemeermin op naam
  • Ontbijtplankje Zeemeermin op naam
  • Ontbijtplankje Zeemeermin op naam
  • Ontbijtplankje Zeemeermin op naam
12,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Wie wil er niet de dag starten op een vrolijk houten ontbijtplankje. En van deze schattige zeemeermin waan je je toch meteen op tropisch eiland. Daar wordt je toch helemaal blij van op de vroege ochtend! Natuurlijk kan het houten bordje ook gebruikt worden als de leukste lunchplankje, broodplankje of bentoplankje. 

Het ontbijtplankje is ideaal als broodplankje. Er passen met gemak twee dubbele boterhammen op voor een stevig ontbijt. De ontbijtplankjes hebben een inkeping aan de zijkant zodat je ze makkelijk kan oppakken. 

De houten plankjes zijn gepersonaliseerd op naam. Superleuk: Zo heeft iedereen zijn of haar eigen broodplankje bij het ontbijt. De afbeelding is gebrand net als de naam. De naam komt onder de afbeelding op het ontbijtplankje.
Onderhoud

Het ontbijtplankje blijft geolied het mooist. Voor het eerste gebruik olie je het plankje. Daarna is onderhoud nodig door af en toe in te wrijven met olie voor snijplanken. Dit beschermt het hout tegen vocht, intrekken van kleuren / vlekken. De ontbijtplankjes kunnen ingevet worden met bijvoorbeeld druivenpitolie. Ook bij de IKEA hebben ze speciale olie voor het invetten van broodplanken.

Schoonmaken

Om barsten en kromtrekken te voorkomen, raden we aan de plankjes af te nemen met een beetje water of schoon te vegen met een afwasborstel. De ontbijtplankjes kunnen niet in de vaatwasser.

Materiaal: hoogwaardig massief essenhout
Afwerking: ongeolied
Afmetingen: 25,5 x 17 x 1,5 cm. 
Gewicht: +/- 486 gram
Personalisatie: tekst gravure
Kleur gravure: hout

Natuurproduct

De ontbijtbordjes zijn een natuurproduct. Dat betekent dat de tekening van de het hout en de houtnerven altijd verschillend zijn en dus afwijken van de voorbeeldfoto's.

Geen retour mogelijk

De ontbijtbordjes zijn gepersonaliseerd en daarom een product op maat gemaakt. De wet formuleert een op maat gemaakt product als volgt: de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. De ontbijtbordjes zijn op naam en daarom bestemd voor een specifiek persoon.

Producten op maat gemaakt zoals deze ontbijtbordjes mogen niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze gepersonaliseerde producten doordat de producten persoonlijk van aard zijn. Zie hiervoor artikel 4.4 uit de algemene voorwaarden.


Reviews (0)
Type de code over