Top

Insulated Klean Kid Kanteen sportdop RVS 355 ml. - Sugarplum lila

  • Insulated Klean Kid Kanteen sportdop RVS 355 ml. - Sugarplum lila
29,95
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

Classic insulated Sugarplum lila is de thermos uitvoering van de bekende Klean Kanteen flessen. Ideaal voor school en onderweg. Voor kinderen is de dop makkelijk open en dicht te draaien. 355 ml.

De Kid Kanteen Insulated houdt drankjes circa 6 uur warm en ijskoude drankjes maximaal 20 uur koel*. De fles mag niet in de vriezer.

De drankjes blijven het langste koel bij een buitentemperatuur van 20-21 graden. Ook het vaker open doen en meer vloeistof uit de drinkfles zorgt ervoor dat de drank opwarmt. 

De flessen zijn gemaakt van foodgrade rvs, bpa-vrij en bevatten natuurlijk ook geen andere schadelijke stoffen. RVS kan overal tegen en je kunt er dus alle soorten drinken in meenemen.

Inhoud: 355 ml.
Opening: 4,4 cm.
Doorsnede: 7,29 cm.
RVS 18/8 food grade rvs, dubbelwandig met vacuüm geïsoleerd.
BPA vrij
sportdop: deze dop is niet 100% lekvrij, wil je een lekvrije dop dan raden we aan de draaidop erbij te bestellen. Deze is wel lekvrij.

Kleur: lila

Eenvoudig schoon te maken: Fles ken niet in de vaatwasser, de dop wel. Ventiel is te verwijderen (makkelijk schoonmaken)


Op de Classic insulated past ook de sportcap en de sippy cap. Deze zijn alleen te gebruiken voor koude dranken en zijn niet 100% lekvrij. De standaard meegeleverde draaidop is wel lekvrij.

*De maximale 20 koel is onder omstandigheden dat de buitentemperatuur lager is dan 20 graden en niet uit is gedronken.


Reviews (0)
Type de code over