Top

Kerstpakket foodjar / soep to go

  • Kerstpakket foodjar / soep to go
  • Kerstpakket foodjar / soep to go
  • Kerstpakket foodjar / soep to go
  • Kerstpakket foodjar / soep to go
  • Kerstpakket foodjar / soep to go
  • Kerstpakket foodjar / soep to go
  • Kerstpakket foodjar / soep to go
25,95

Kerstpakket food jar voor soep of warm eten mee naar je werk

Gek op soep? Lekker iets warms en gezonds mee voor de lunch of na het sporten? Dan is dit kerstpakket met een lekvrije food jar perfect. Je houdt je soep (of een andere warme maaltijd) uren warm.

Dit kerstpakket bestaat uit een handige food jar, een zadenmix, een heerlijk recept en Cup a soup voor de makkelijke dagen. Met een feestelijke verpakking is het soepkerstpakket compleet!

Food jar
Bij dit kerstpakket kun je kiezen uit 4 verschillende food jars. Allemaal zijn ze gemaakt van rvs en kunnen de inhoud zowel warm als koud houden. Extra voordeel is dat rvs geen smaak vasthoudt. Je kunt er dus prima de ene dag tomatensoep in doen en de volgende dag yoghurt met aardbeien!

Wij leveren vanaf 5 pakketten. Bij lagere aantallen wordt er achteraf een meerprijs berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze 1: Lock & Lock food jar grijs/wit
De Lock & Lock food jar heeft een dubbele wand van roestvrijstaal met speciale koperen coating, waardoor het eten zeker 6 uur op temperatuur blijft. Met brede opening, dus makkelijk schoon te houden. Deze food jar heeft een opvouwbare lepel in de dop. Ideaal! 
Inhoud: 500 ml. Afmetingen: 9,5 cm doorsnee x 15,8 cm hoog

Keuze 2: Aladdin food jar wit

In de Aladdin food jar blijft je eten makkelijk 6 uur op temperatuur. Een mooie dubbelwandige rvs food jar met schroefdop en draagriem. 
Inhoud: 400 ml. Afmetingen: 8,9 cm doorsnee x 13,9 cm hoog

Keuze 3: Lurch food jar roze/grijs
Handig aan de Lurch food jar is dat je hem op 2 manieren kunt openen. Met een kleine opening (handig om te schenken) of met een grote opening (als je direct uit de jar wilt eten). Inhoud: 480 ml.
Afmetingen: 8,9 cm doorsnee x 13,9 cm hoog


Bestekset
Voor soep heb je wel een lepel nodig natuurlijk! In dit kerstpakket vind je daarom ook een handige bestekset van Sistema. Deze set bestaat uit een lepel. vork en mes in een handige opbergdoosje. Het doosje is plat zodat je deze makkelijk mee kan nemen in je handtas. Zo heb je altijd een bestek on the go bij je! Kleuren worden random geleverd.

Zadenmix
Dit soep kerstpakket bevat ook een lekkere zadenmix van pijnboompitjes, zonnebloempitjes en pompoenpitjes.

Recept
Benieuwd wat voor lekkers je hiermee kunt maken? Bijgevoegd vind je een heerlijk recept waar je een lekkere gezonde soep mee maakt!

Kijk ook eens bij onze andere leuke kerstpakketten, speciaal voor een gezonde lunch! We hebben ook nog een kerstpakket met een wrap box, saladebox en een hele coole met yoghurt.

Aanvullende algemene voorwaarden kerstpakketten

* Alle genoemde prijzen zijn altijd exclusief btw.
* Wij leveren vanaf 5 pakketten. Bij lagere aantallen wordt een meerprijs berekend.
* We rekenen 7,95 transportkosten tot 10 kerstpakketten. Vanaf 10 kerstpakketten rekenen we 12,95 transportkosten.
* Francolevering vanaf 500,- euro op 1 adres in Nederland of belgie.
* Er kan besteld worden tot 10 December. Bestellingen die later dan 10 December geplaatst moeten overlegd worden in verband met de beschikbare voorraad en levertijd.
* Kerstpakketten worden tot uiterlijk 18 December verzonden. Indien er last minute een bestelling wordt geplaatst, kunnen we niet garanderen dat de kerstpakketten op tijd aankomen en is dat voor eigen risico.
* Aan pakketten kunnen eventueel extra artikelen toegevoegd worden, mits dat past in de geschenkdoos en het minimaal om 10 pakketten gaat.
* Kerstpakketten kunnen ook op maat gemaakt worden met andere artikelen uit de webshop bij een minimale afname van 10 kerstpakketten. We bespreken dit graag via de email of telefonisch.


Reviews (0)
Type de code over