Top

Kerstpakket wrapbox

  • Kerstpakket wrapbox
  • Kerstpakket wrapbox
  • Kerstpakket wrapbox
  • Kerstpakket wrapbox
  • Kerstpakket wrapbox
  • Kerstpakket wrapbox
  • Kerstpakket wrapbox
  • Kerstpakket wrapbox
14,95


Kerstpakket lunch wraps

Zoek je een origineel kerstpakket? Een kerstpakket om een lekkere en gezonde lunch mee te nemen is echt een keer iets anders. Wraps zijn een heerlijk en gezond alternatief voor brood. Je kan er eindeloos veel lekkere variaties mee maken!

Dit kerstpakket heeft de ideale wrapbox met twee vakken, waar je wraps in kunt meenemen in het ene vak en bijvoorbeeld nootjes, groenten of een lekkere dip in het ander vak – genoeg ruimte voor variatie. Met een gezonde zadenmix, een heerlijk recept en een feestelijke verpakking is het kerstpakket compleet!

Wij leveren vanaf 5 pakketten. Minimale afname is 5 pakketten. Bij lagere aantallen wordt er achteraf een meerprijs in rekening gebracht.


Wat zit er in het Kerstpakket lunch wraps?

- een handige wrapbox met twee vakken in de kleuren roze, blauw, groen of paars
- 100 gram zadenmix en 50 gram hennepzaad
- handige receptkaart met wraps zelf te maken en inspiratie voor vullingen voor wraps

En natuurlijk feestelijk verpakt in een chique geschenkdoos. Met deze feestelijke inhoud is het Wrapbox to go kerstpakket helemaal compleet!

Wrapbox van Sistema
In dit kerstpakket vind je de Sistema Wrapbox Snack & Dip. Een handige box om mee te nemen naar school of je werk. Het kleine vakje heeft een apart dekseltje en sluit ook dips dus perfect af.

Inhoud: 410 ml
Afmetingen: 7,25 cm x 19 cm x 6 cm hoog
Grote vak: 6 cm x 12,5 cm
Kleine vak: 6 cm x 4,5 cm

Mag in diepvries, magnetron (zonder deksel) en bovenste rek van de vaatwasmachine.


Zadenmix
Dit kerstpakket zit een lekkere zadenmix van pijnboompitjes, zonnebloempitjes en pompoenpitjes. En 50 gram hennepzaad. Heb je dat weleens gegeten? Echt een supergezonde toevoeging aan je lunch, boordevol vitamines, ijzer, proteïne en vezels!


Recept
Benieuwd wat voor lekkers je hiermee kunt maken? Bijgevoegd vind je een heerlijk recept waar je een lekkere gezonde wraplunch mee maakt!


Kijk ook eens bij onze andere leuke kerstpakketten, speciaal voor een gezonde lunch! We hebben ook nog een kerstpakket met een saladebox, food jar voor soep of warme gerechten en een hele coole met yoghurt!


Aanvullende algemene voorwaarden kerstpakketten

* Alle genoemde prijzen zijn altijd exclusief btw.
* Wij leveren vanaf 5 pakketten. Bij lagere aantallen wordt een meerprijs berekend.
* We rekenen 7,95 transportkosten tot 10 kerstpakketten. Vanaf 10 kerstpakketten rekenen we 12,95 transportkosten.
* Francolevering vanaf 500,- euro op 1 adres in Nederland of belgie.
* Er kan besteld worden tot 10 December. Bestellingen die later dan 10 December geplaatst moeten overlegd worden in verband met de beschikbare voorraad en levertijd.
* Kerstpakketten worden tot uiterlijk 18 December verzonden. Indien er last minute een bestelling wordt geplaatst, kunnen we niet garanderen dat de kerstpakketten op tijd aankomen en is dat voor eigen risico.
* Aan pakketten kunnen eventueel extra artikelen toegevoegd worden, mits dat past in de geschenkdoos en het minimaal om 10 pakketten gaat.
* Kerstpakketten kunnen ook op maat gemaakt worden met andere artikelen uit de webshop bij een minimale afname van 10 kerstpakketten. We bespreken dit graag via de email of telefonisch.

Reviews (0)
Type de code over