Top

Klean Kid Kanteen sippy cup - Shark white-blue

25% Korting
  • Klean Kid Kanteen sippy cup - Shark white-blue
€ 19,95
14,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Kid Kanteen sippy cup Shark is een lichtgewicht roestvrijstalen drinkbeker voor kinderen. De Kid Kanteen Classic is een ideale schoolbeker van RVS. De RVS schoolbeker is duurzaam, en gaat lang mee en is BPA-vrij. Deze Kid Kanteen Classic wordt geleverd met de groene sippy cup.

De Classic Klean Kanteen Kid heeft een opening van 4,5 centimeter en wordt geleverd met een sippy cup. Je kunt er dus op twee manieren uit drinken, rechtstreeks uit de beker of via de sippy cup. Door de fijne ronde opening is het prettig rechtstreeks uit de fles te drinken. De sippy cup is ideaal voor jonge kinderen (dreumes en peuter) en is de ideale vervolgbeker op de tuitbeker / babyfles. Deze fles wordt geleverd met een drinktuitje en beschermend stofkapje.


Hoogte: 17 cm.
Opening: 44 mm.
Doorsnede: 7,25 cm
Kleur: wit-blauw

Geschikt vanaf 6 maanden
Geen Bpa, phtalaten of andere schadelijke stoffen
Polypropyleen #5 veilig plastic
Ventiel is te verwijderen (makkelijk schoonmaken)
Vaatwasserbestendig alleen de roestvrijstalen kleur en de doppen!

(gekleurde flessen met de hand afwassen. Was je de gekleurde toch af met de vaatwasser dan zullen de kleuren vervagen op de duur - daar zit geen garantie op)

De drinktuit voorkomt morsen, maar is net als elk ventiel systeem niet 100% lekdicht. Voor zekerheid onder alle omstandigheden kies je voor een de draaidop van de Klean Kanteen (apart te bestellen).


Reviews (0)
Type de code over