Top

PRE-ORDER: De leukste lunch Kerst Advent box

29% Korting
  • PRE-ORDER: De leukste lunch Kerst Advent box
€ 34,95
24,95
Verwachte levertijd: 4-6 weken

Leverbaar: De advent kerstbox is leverbaar medio november! 

Je kan de Advent Kerstbox nu al bestellen als pre-order. Heb je meer besteld samen met de pre-order, bedenk je dan dat je hele bestelling pas wordt verzonden als de pre-order klaar is. 

De producten op de foto zijn die van de editie van 2017. Er komen andere producten in en zoals je van ons mag verwachten net zo leuk!

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de afbeelding. Ook kunnen de kadootjes onderling niet geruild worden of retour gestuurd worden. 

Laat je verrassen met deze superleuke Kerst Advent box. Elke dag tot Kerst een superleuk bento kadootje open maken en verrast worden!

In de leukste lunch Kerst Advent box zitten 24 pakjes met zelfs meer dan 24 de leukste lunch producten. Wat zit er dan zoal in? Prikkers, bento lunchringen, eivorm, spork, siliconen bakjes en vormpjes, uitstekers, boterham uitsteker, snoepjesmal, verdelers, lunchtrommelbriefjes, kortingen en nog heel veel meer!

De box is voor zowel jongens als meisjes. Er zitten voor jongens en voor meisjes items in en we proberen het zo gender neutraal te houden.

Leverbaar: De advent kerstbox is leverbaar medio november! 


Let op: De afbeelding staan voorbeelden van items die in de box kunnen zitten. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de items op de afbeelding. In elke box zitten verschillende items. Ook kan er geen voorkeur vooraf worden doorgegeven!


Reviews (0)
Type de code over