Top

Lunchtrommel meer vakken

Handige lunchtrommels en broodtrommels met meer vakken voor gezonde en gevarieerde lunches. Deze lunchtrommels hebben meerdere vakjes in verschillende groottes, en/of aparte bakjes die afsluitbaar zijn. De brooddozen zijn allemaal lekvrij.

Lunchtrommel met vakken

 

Een lunchtrommel met vakken is ideaal om een gezonde en gevarieerde lunch mee te nemen naar school of werk. In ieder vak kun je andere etenswaren meenemen.

 

Voor kinderen is een lunchtrommel met vakken leuk omdat ze door de variatie eten leuker vinden en ze ook makkelijker gezond eten. In verschillende vakken diverse soorten groente of fruit is alweer heel anders dan een appel in je tas. En als je er een mooie bento box van maakt, dan vinden kinderen het helemaal mooi!

 

Wil je meer weten over bento? Lees dan hier: Wat is bento?

 

Volwassenen vinden een een lunchtrommel met vakken ook vaak handig. Zo kun je makkelijk brood met wat salade kunt bijvoorbeeld, of je pastasalade lekker wat bite geven met verschillende knapperige ingrediënten apart.

 

Er zijn heel veel verschillende lunchtrommels met vakken verkrijgbaar, met meer of minder vakken, in rvs of kunststof, met kindvriendelijke print of een mooie volwassen uitvoering. Uiteraard zijn ze lekvrij.

 

Enkele favoriete lunchtrommels met vakken voor kinderen zijn de Yumbox,

Bentgo kids lunchbox, Little Lunchbox, Goodbyn, Omielife en Love Mae.

 

Volwassenen kiezen graag voor de Yumbox , Bentgo en de RVS trommels met meer vakken.  We hebben ook praktische lunchtrommels met bijvoorbeeld twee lagen.

 

Neem je graag yoghurt mee voor de lunch? Ook dat kan! De Yoghurt to go heeft ook een apart vakje om je cruesli of fruit fris te houden. Een warme lunch neem je makkelijk mee met de Soep to go, waarbij ook een apart vak is voor verse, knapperige ingrediënten.

 

Kortom: er zijn volop mogelijkheden om je gevarieerde, gezonde lunch mee te nemen. Kijk lekker rond in de webshop en kijk welke lunchtrommel met vakken het beste bij jou past. Twijfel je? Kijk dan eens bij Bentoboxen vergelijken voor een mooi overzicht!

 

De Leukste Lunch heeft nog veel meer leuke producten om een lekkere lunch mee te nemen. Laat je inspireren en neem voortaan een heerlijke lunch mee!