Top

Yumbox mini Snack - snackbox yumbox Cilantro groen

  • Yumbox mini Snack - snackbox yumbox Cilantro groen
  • Yumbox mini Snack - snackbox yumbox Cilantro groen
  • Yumbox mini Snack - snackbox yumbox Cilantro groen
rating 5
(5 / 2 Reviews)
22,50
Verwachte levertijd: 7 werkdagen

De Yumbox mini is een handige snackbox voor de pauzehap of het tien-uurtje. De mini bentobox bestaat uit 3 vakken. Het grootste vak is 180 ml., de middelste vak is 80 ml. en het kleine vak is bedoeld voor dips en kleine nootjes of rozijntjes.
De uitneembare tray is er los uit te halen en heeft een leuk zoekplaatje. Zie jij de konijn, het eekhoorn en de kat? De insert is makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. De Yumbox is lekvrij en er kan dus met gemak ook yoghurt in meegenomen worden (geen water).

– Kleine versie van de Yumbox Classic en Panino
– lekvrij
– De uitneebare tray kan in de vaatwasser
– BPA, PVC en Ftalaten (weekmakers) vrij, voedselveilig 
– Compact en lichtgewicht

Afmetingen: 14,7 cm. x 10,2 cm. x 5,1 cm.Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Barbara Louwes (24-07-2018) rating 5 Ik ben helemaal wég van het merk yumbox, ze sluiten luchtdicht en lekvrij af! Zo kan ik ook al de avond van te voren de trommels voor school klaarmaken, zonder dat het allemaal minder smaakt.. de aparte vakjes zorgen ervoor dat je ook prima fruit en bijv kleine stoepstengels meegeven zonder dat het elkaar raakt!

Irene M M (24-07-2018) rating 5 Deze hebben we voor mijn zoon zijn 10-uurtje. Ik heb hem vooral aangeschaft omdat het een mooie set vormt met zijn Yumbox Panino. Het is fijn dat er nog een crackertje o.i.d. mee kan zonder dat dat taai wordt van het vocht van het fruit.

Type de code over