Top

PRE-ORDER: Sparkle Pink Unicorn| Munchbox 6 vakken met vinyl stickers los

  • PRE-ORDER: Sparkle Pink Unicorn| Munchbox 6 vakken met vinyl stickers los
  • PRE-ORDER: Sparkle Pink Unicorn| Munchbox 6 vakken met vinyl stickers los
  • PRE-ORDER: Sparkle Pink Unicorn| Munchbox 6 vakken met vinyl stickers los
  • PRE-ORDER: Sparkle Pink Unicorn| Munchbox 6 vakken met vinyl stickers los
46,95
Product is niet op voorraad op dit moment

PRE-ORDER: DE MUNCHBOX VERWACHTEN WE MEDIO AUGUSTUS IN ONS ASSORTIMENT. JE KAN DE MUNCHBOX RESERVEREN DOOR JE EMAILADRES ACHTER TE LATEN.

Sparkle Pink met een roze glittergloed en sluitclip en een clear tray met 6 vakken. Pimp je glitter bentobox met de los bijgeleverde vinyl stickers in eenhoorn thema.

Eigenschappen:

- makkelijk te openen met de sluitclip
- lekvrij compartimenten
- uitneembare tray
- stevige tray van tritan
- BPA-vrij, Ftalatenvrij, vrij van vervelende stoffen

Deze Sparkle Pink editie heeft een doorzichtige tray met 6 vakken en een buitenkant met 6 vakken zodat je kan wisselen met 3 extra trays: 3-vakken, 4-vakken en 5-vakken. De extra trays zijn met het Back to school seizoen extra te bestellen in de webshop. Deze zitten niet extra erbij.

De 6-vakken tray is ideaal voor de eter die van veel variatie houdt en van veel gezonde snacks in bite-size porties. 


Het innovatieve design van Munchbox maakt het mee nemen van gevarieerde lunches makkelijk, terwijl de siliconen deksel zorgt voor het goed afsluiten van de lunch. Zo kan je met gemak vers en lekvrij mee nemen en alles in een apart vakje!

Special care!

Voor langdurig gebruik van de Sparkle editie raden we aan de buitenkant van de bentobox alleen met de hand af te wassen. De tray is vaatwasserbestendig tot 65 graden en raden we aan zonder droogprogramma af te wassen. Hand was is het beste om vervagen van de print te voorkomen.

Ook wordt aangeraden de buitenkant niet te lang in fel zonlicht te zetten. Ook zo voorkom je het vervagen van de glitters aan de buitenkant.

Als laatste tip geven we mee, dat de box compleet droog moet zijn, voordat je deze gesloten opbergt. We raden aan de bentbox goed open en op de zijkant met de tray eruit te laten drogen voor 1 nacht. Is het nog niet helemaal droog dan niet gesloten opbergen.


Reviews (0)
Type de code over