Top

Funny oogjes prikkers

  • Funny oogjes prikkers
  • Funny oogjes prikkers
rating 5
(4.9 / 7 Reviews)
5,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Superleuke prikkers, met verschillende grappige ogen voor groente, fruit of gehaktballetjes, worst. De set bestaat uit 10 prikkers, 6 grote en 4 kleine prikkers.

Materiaal: ABS, voedselveilig, BPA-vrij


Reviews (7)
rating 5 (4.9 / 7 Reviews)

rating 5 Met deze oogjes wordt ieder trommeltje een feest! Ik steek ze graag in een komkommer of in een stuk paprika.

rating 5 Gelijk aanschaffen als je aan bento begint, :) prik ze in je boterham, wrap, groente, fruit, eierkoek etc
Simpel maar met een groot resultaat.
Ik was ze altijd af met de hand.

rating 5 Eigenlijk een must have voor iedereen die iets wil opleuken, wel uitkijken dat ze niet wegspoelen bij afwassen;)
Stevig materiaal!

rating 5 Ik heb veel prikkers, maar deze pak ik toch het meeste. Prik er of 3 oogjes in en je boterham is ineens een dier of een monster! Spreekt goed tot de verbeelding en zijn goed van kwaliteit.

rating 4 Superleuk om van een boterham of een stuk groenten of fruit een gezichtje te maken. Denk bijvoorbeeld aan de leuke krokodillenkomkommers! Jammer dat van de lichte kleuren de print in de vaatwasser snel verdwijnt...op de hand wassen dus!

rating 5 Erg leuk om bijvoorbeeld van beschuiten een gezichtje te maken. Oogjes erin prikken, hoedje (ook hier te koop) bovenop de beschuit en met druiven een neus en mond te maken. Valt hier altijd in de smaak :)
Ik gebruik ze ook voor tomaten of aardbeien, staat heel leuk!

rating 5 Met deze vrolijke oogjes prikkers maak je in een hand omdraai van een stukje fruit of groente iets vrolijks. Bijv. met een mini komkommer of met een snack paparika, staat heel eigenwijs die oogjes.

Type de code over