Top

Workshops

Workshop gezonde lunchtrommel

Workshop leuke en gezonde lunchtrommel


In 2 uur gaan we een leuke en gezonde lunch maken voor in de broodtrommel van je kind. Je leert een gezonde en gevarieerde lunch te maken die ook nog eens leuk is om op te eten. Eten leuk maken stimuleert kinderen gezonder en gevarieerder te eten. Met simpele tips en ideeën maken we een lunch dat een glimlach tovert op het gezicht van je kind :)

We beantwoorden tijdens de workshop vragen als waar bestaat een gezonde lunch uit, hoeveel 'moet' een opgroeiend kind eten, maar ook vragen als wat doe je met de broodrestjes of hoe zorg ik dat de lunch niet door elkaar geschud wordt.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Je krijgt koffie/thee en iets lekkers. Je neemt je eigen broodtrommel mee naar de workshop, zodat je meteen ook thuis aan de slag kan. Je neemt uiteraard de broodtrommel gevuld met je eigen gemaakte lunch mee naar huis.

Je mag gebruik maken van allerlei materialen/uitstekers en prikkers. Verder nemen we uiteraard heel veel mee zodat je nadien ook nog al die leuke spullen kan shoppen.

Prijs: 20,- per persoon (incl. goodiebag)

Wil jij ook graag een workshop volgen? We komen bij je aan huis. Binnen een straal van 20 km. van Deventer rekenen we geen reiskosten. Het is mogelijk om een workshop aan huis te boeken in de regio noorden, oosten en deel van Gelderland.

Mail naar: info@deleukstelunch.nl