Top

Pannenkoeken pakket + gratis e-recept en bento vorkjes

  • Pannenkoeken pakket + gratis e-recept en bento vorkjes
13,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Maak met dit superleuk pannenkoekpakket heerlijke pannenkoeken in hartjes vorm. In dit pakket zit een hartjes mal, 4 lange prikkers, 10 spuitzakjes en 2 gratis bento vorkjes (worden willekeurig geleverd). En als bonus ontvang je ook per e-mail een recepten e-boekjes voor gezonde pannenkoeken.


Pannenkoeken vorm

Met de handvaten flip je makkelijk de vorm om, easy peasy. De handvaten zijn van siliconen en geleiden niet de hitte.

Je kan er meer in bakken dan alleen pannenkoeken, natuurlijk ook mini omeletjes of blini's. Durf je de uitdaging aan om pannenkoeken met verstopte groenten te bakken? met deze leuke pannenkoeken mal is dat een eitje.

Spuitzakjes
Met deze handige zakjes kan je makkelijk het beslag in de vorm spuiten. Geen geklieder met beslag of lastig gieten met een pollepel. Tip: Knip eerst een klein gaatje onderin voordat je de spuitzak vult. Dan kan de lucht eronder uit. Is de spuitzake gevuld? Knip dan een groter gat.

Tip: Gebruik een recept voor American pancakes. Dan lukt het om ook de mal te 'flippen' / om te draaien. Dit is een lekker
recept te vinden op het blog van Francesca kookt:

– 4 scharreleieren
– 160 gr. tarwebloem
– 8 gr. bakpoeder
– 190 ml. volle melk
– 1 mespunt zout
– roomboter om in te bakken


Splits de eieren in 2 bakjes. Meng het bloem met de bakpoeder in een grote kom nog zonder de natte ingrediënten. Klop de melk met de eidooiers met een garde er door heen.

Klop in een andere kom de eiwitten stijf met het zout totdat je pieken kunt vormen. Spatel daarna het eiwit luchtig door het beslag. Doe het beslag in de vorm. Gebruik evt. hiervoor een spuitzak.

Andere recepten voor gezonde pannenkoeken vind je ook op ons blog.


Materiaal: 100% voedselveilig siliconen (platinum)

Afmetingen: 21 cm. x 14 cm. 40 cm. in de lengte

Afmetingen vormen (vierkantjes) : 4 cm. x 4 cm.

Kan in de vaatwasser en de oven. Temperaturen min: -60 graden en max: 230 graden.Reviews (0)
Type de code over