Top

Pannenkoeken hartjes vorm

  • Pannenkoeken hartjes vorm
rating 5
(4.4 / 5 Reviews)
9,50
Product is niet op voorraad op dit momentPannenkoeken vorm om leuke mini hartjes mee te maken. Deze handige mini pannenkoeken zijn leuk voor een pannenkoeken dag thuis, maar ook om mee te nemen in de lunchtrommel of een lekker dagje uit.
Met de handvaten flip je makkelijk de vorm om, easy peasy. De handvaten zijn van siliconen en geleiden niet de hitte.

Je kan er meer in bakken dan alleen pannenkoeken, natuurlijk ook mini omeletjes of blini's. Durf je de uitdaging aan om pannenkoeken met verstopte groenten te bakken? met deze leuke pannenkoeken mal is dat een eitje.

Tip: Gebruik een recept voor American pancakes. Dan lukt het om ook de mal te 'flippen' / om te draaien. Dit is een lekker
recept te vinden op het blog van Francesca kookt:
– 4 scharreleieren
– 160 gr. tarwebloem
– 8 gr. bakpoeder
– 190 ml. volle melk
– 1 mespunt zout
– roomboter om in te bakken

Splits de eieren in 2 bakjes. Meng het bloem met de bakpoeder in een grote kom nog zonder de natte ingrediënten. Klop de melk met de eidooiers met een garde er door heen.

Klop in een andere kom de eiwitten stijf met het zout totdat je pieken kunt vormen. Spatel daarna het eiwit luchtig door het beslag. Doe het beslag in de vorm. Gebruik evt. hiervoor een spuitzak.

Andere recepten voor gezonde pannenkoeken vind je ook op ons blog.

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen (platinum)

Afmetingen: 21 cm. x 14 cm. 40 cm. in de lengte

Afmetingen vormen (vierkantjes) : 4 cm. x 4 cm.

Kan in de vaatwasser en de oven. Temperaturen min: -60 graden en max: 230 graden.Reviews (5)
rating 5 (4.4 / 5 Reviews)

Saskia de Laat-van Son (27-07-2018) rating 5 Hiermee krijg je leuke pannenkoekjes die hier met veel plezier gegeten worden, wel even oefenen om ze goed eruit te krijgen.

Heske van esch (24-07-2018) rating 5 Handig in gebruik, op de fb community vind je verschillende tips om dit goed te gebruiken zoals mal voorverwarmen, pan goed heet en hoe je de pannenkoekjes ook makkelijk kunt bewaren.

Réwana (24-07-2018) rating 3 Het lukte me niet!
Dikker beslag gebruiken en een grote vlakke pan of grillplaat bedacht ik me achteraf, hihi...

Irene M M (24-07-2018) rating 4 Leuk om feestelijke pannenkoekjes te maken. Leuk voor kinderen als lunch, maar ook om een dessert (voor volwassenen) op te leuken. Mijn pan is net niet groot genoeg waardoor ik de buitenste twee hartjes beter niet kan vullen omdat het beslag er dan onderdoor loopt. Verder moet je de hartjes wel zelf per stuk omdraaien (of misschien heel handig zijn ;-) ).

Sammy Jo (17-11-2017) rating 5 Super fijne vorm. Gebruik wel een grote pan zodat de vorm goed plat ligt, anders kan het er nog onder door. Maar een super goede vorm waar de haryjes goed uit komen

Type de code over