Top

Piet boterham uitsteker - blauw

  • Piet boterham uitsteker - blauw
  • Piet boterham uitsteker - blauw
  • Piet boterham uitsteker - blauw
  • Piet boterham uitsteker - blauw
rating 5
(5 / 1 Reviews)
9,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Leuke Piet boterham uitsteker!

Ook in Sinterklaastijd kun je een lekkere en leuke bento lunch maken. Daar mag Piet niet bij ontbreken! Met deze boterham uitsteker geef je een leuke Piet van brood mee in de lunchtrommel. Je kan de uitsteker ook gebruiken om er heerlijke (speculaas) koekjes van te maken

Natuurlijk is het helemaal leuk als je hem combineert of juist afwisselt met de Sinterklaas boterham uitsteker!

 

Materiaal: BEstfilament (PLA) plastic, voedselveilig en BPA-vrij

Kleur: allerlei kleuren

Formaat: 9 cm. x 6 cm. x 3 cm.

 

Behalve deze leuke lunchpunch cutters voor Sint & Piet kun je nog veel meer leuks gebruiken voor het Sinterklaas thema.  Kijk maar eens bij al onze Sinterklaas uitstekers! En volg onze blog, daar komen allerlei leuke tips en thema’s voorbij, ook voor Sinterklaas!

 

Een heerlijk avondje (en heerlijke lunch) gewenst!

Let op: de uitsteker kan niet in de vaatwasser! Omdat het met 3D is geprint, bestaat het niet uit 1 stuk. Daarom voorzichtig mee omgaan en niet te hard drukken. De uitsteker kan ook niet bij een warmtebron gehouden worden (kachel, vuur, gasfornuis, inductie etc.)Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Eindelijk een sinterklaas thema uitsteker en eentje die werkt. Ik heb deze gebruikt om zelf speculaas mee te maken en dit werkte super goed. De uitsteker laat gemakkelijk los en het resultaat is geweldig!
Ik adviseer wel om, zoals in de beschrijving staat, het met de hand af te wassen, want het materiaal is wel kwetsbaar, maar bij goed gebruik, een aanrader!

Type de code over