Top

Boterham uitstekerset robot

  • Boterham uitstekerset robot
  • Boterham uitstekerset robot
  • Boterham uitstekerset robot
  • Boterham uitstekerset robot
12,50
Product is niet op voorraad op dit moment

Maak een stoere bento lunchtrommel met deze hele leuke bento uitsteekset! Transformeer met alle onderdelen een heuze coole robot boterham. Maar je kan de robot boterham uitsteker ook gebruiken voor een robot van rijst, omelet, pannenkoek of natuurlijke koekjes. Bouw je eigen robot bento lunch!

Set van 4 delen met eindeloos veel variaties, dat worden hele leuke lunchtrommels!

1 hoofd en lijf uitsteekvorm

♥  Steek in 1 keer het hoofd en het lijf uit met deze bento robot uitsteekvorm. Gebruik het voor heel veel: boterhammen, plakjes kaas, pannenkoeken, rijst.

Uitsteekvorm en stempel set robot details

♥  De uitsteekvorm voor de details van de robot bestaat uit 2 onderdelen. Met beide onderdelen kan je het gezicht maken van de robot, of het gereedschap van de robot.
   - Uitsteekgedeelte: glimlach gezicht, robot gezicht, letter R, moersleutel, bout, tandwiel, schroef, robot benen en de antenne.
   - Stempel gedeelte: hartritme, laspunt en een streep voor een wenkbrauw en onderdelen van de robot voor het lijf.

1 lunch prikker

♥  Gebruik de lunchprikker om kleine cut-outs te verwijderen uit de uitsteekvorm. En je kan het ook gebruiken als leuke bento prikker in de lunchtrommel!

์ Belangrijk

  • Om het goed uit te kunnen steken, wrijf je met de uitsteker op het werkblad heen en weer en een beetje schuiven. Net zo lang tot dat het goed is uitgestoken.
  • Gebruik niet te stevig brood, tarwe, wit en bruin brood gaat het beste. Compact en stevig brood met veel zaden werkt minder goed om de imprints erin te krijgen.
Afmetingen : 9 cm. x 6,5 cm.
Materiaal:  Polypropyleen (voedselveilig)
Geschikt voor de vaatwasser


Reviews (0)
Type de code over