Top

Set van 4 bekers | Ekobo

  • Set van 4 bekers | Ekobo
  • Set van 4 bekers | Ekobo
19,99
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Deze 4 kinderbekers zijn niet alleen vrolijk gekleurd, ze zijn ook nog eens gemaakt van FSC gecertificeerd bamboe.

De drinkbekers van Ekobo zijn gemaakt van bamboe en veilig en gemakkelijk in gebruik. Het bevat geen schadelijke stoffen zoals BPA en PVC. Het vakkenbord kan ook in de vaatwasser (bovenste rek). Al raden we aan voor langer kleurbehoud en vervagen om met de hand af te wassen.

Inhoud 25 cl.
Kan in de vaatwasser op lage temperatuur; bovenste rek.
Kan niet in de magnetron.

Let op: Ekobo bamboe servies is sterk en duurzaam, maar het kan wel breken. Als er een bord op de grond valt dan is het mogelijk dat er een stukje afbreekt. Ouderlijk toezicht wordt daarom aangeraden.

FSC gecertificeerd bamboe
De bamboe tray is gemaakt van FSC gecertificeerd bamboe dat als zaagselafval bij eetstokjes fabrieken wordt verzameld. Bamboe is een natuurproduct dat heel snel aangroeit. Het is één van de meest duurzame gewassen om te gebruiken en zou veel meer gebruikt mogen worden! De bamboevezels worden gemengd met 100% voedselveilig melamine.

Over Ekobo
Ekobo is opgericht door een Frans-Amerikaans stel met drie kinderen. Zij wilden graag BPA-vrij servies voor hun dochters. Ze zijn dé grondleggers van het gebruik van bamboe als grondstof voor eco-producten.


Reviews (0)
Type de code over