Top

SipSnap TOT - Rice en Shine - roze / geel

50% Korting
  • SipSnap TOT - Rice en Shine - roze / geel
  • SipSnap TOT - Rice en Shine - roze / geel
€ 19,95
9,98
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

Deze SipSaps zijn siliconen hoesjes die om iedere beker passen. Je rekt de hoes een beetje uit en stopt hem zo over de beker. Op die manier ga je verspilling van drinken makkelijk tegen, want het drankje blijft gewoon in de beker zitten als je het glas een beetje scheef houdt of wat ruw met het drankje van de keuken naar de bank loopt.

De SipSnaps zijn gemaakt van flexibele en duurzame siliconen. Deze siliconen zijn volledig vrij van BPA's, phthalaten en latex. Zijn de SipSnaps vies geworden? Geen probleem. Je kan ze gewoon in de vaatwasser stoppen als ze vies zijn. Gebruik je de SipSnaps even niet? Ze zijn heel klein en flexibel, dus je ruimt ze gemakkelijk op: ze nemen nauwelijks ruimte in.

Specificaties:
Kleur: roodtinten
Met tuitje


SipSnaps zijn het eerste product van het merk Double/Double, opgezet door de moeders Sativa en Michelle. Ze waren samen bezig met een totaal ander design-project en kwamen toen op het idee om het zijn van een ouder meer als inspiratie te gebruiken voor nieuwe producten. En één van de dingen die iedere ouder wel herkent, is het knoeien tijdens het drinken. Kinderen houden de beker nog een beetje scheef of zetten hem verkeerd op tafel (niet alleen kinderen trouwens, we hebben er allemaal weleens last van). Zo ontstond het idee voor een handig siliconen hoesje voor om de beker om knoeien tegen te gaan: de SipSnap! Ze gaan drinkverspilling en een natte vloer tegen. Bovendien dek je het drinken beter af tegen beestjes, zeer prettig in de zomer.


Reviews (0)
Type de code over