Top

Drinkfles met flamingo - Sugarbooger

  • Drinkfles met flamingo - Sugarbooger
15,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Sugarbooger drinkfles met flamingo

Door de flamingo’s op je Sugarbooger drinkfles droom je meteen weer weg naar vakantie en strand! Was je lekker op het strand of had je zo’n leuke flamingo-zwemband om mee te zwemmen? Of misschien vind je flamingo’s gewoon mooie dieren. Met deze lekvrije drinkfles kun je ze overal mee naartoe nemen!

Sugarbooger drinkflessen

De drinkflessen van Sugarbooger zijn superhandig voor onderweg, bij het sporten of mee naar school. Gewoon in je tas, maar je kunt hem ook vastmaken aan je tas, door de mooie haak.

De drinkfles heeft een drinktuit die je kunt uitklappen. Dat is dus drinken zonder knoeien! Hij mag gewoon in de vaatwasser. Je kunt 350 ml drinken meenemen.

Materiaal van Sugarbooger drinkflessen


De drinkflessen van Sugarbooger zijn:
- lekvrij
- voedselveilig
- duurzaam
- recyclebaar
- gemaakt van Tritan en siliconen
- vrij van lood, pvc, BPA en ftalaten
- geschikt voor de vaatwasser, bovenste rek
De afmetingen zijn: 17 cm hoog, diameter 6,5 cm.

Sugarbooger: het merk


Sugarbooger is een vrolijk en mooi Californisch merk met leuke lunchartikelen. Ontwerpster Lisa Low houdt van praktische en kleurrijke ontwerpen en dat zie je terug in de producten van Sugarbooger. De producten van Sugarbooger zijn functioneel en handig in het dagelijks gebruik. Natuurlijk zijn ze allemaal veilig voor baby’s en kinderen. De drinkflessen passen dus perfect in het assortiment van De Leukste Lunch!


Reviews (0)
Type de code over