Top

Sugarbooger lunchtrommel met ollie de krokodil

  • Sugarbooger lunchtrommel met ollie de krokodil
  • Sugarbooger lunchtrommel met ollie de krokodil
11,99
Product is niet op voorraad op dit moment

Sugarbooger lunchtrommel met ollie de krokodil

De vrolijke Ollie de krokodil op deze Sugarbooger lunchtrommel maakt je trommel helemaal af! De Sugarbooger lunchtrommels zijn praktisch en goed betaalbaar, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Van Ollie elke dag in de pauze word je meteen vrolijk. Helemaal leuk met de bijpassende drinkfles.

Sugarbooger lunchtrommels met 3 vakken


Bij De Leukste Lunch kun je de Sugarbooger broodtrommels met 3 vakken kopen. Ideaal om een gevarieerde lunch mee te nemen. Geen verschillende bakjes of zakjes: alles blijft keurig in de aparte vakken.

In deze trommels van Sugarbooger kun je in het grote vak brood meegeven, in de kleine vakjes bijvoorbeeld groente of fruit of lekkere nootjes.

Het deksel is makkelijk te openen voor kinderhanden dus je kunt deze lunchtrommel prima meegeven naar school of sport. Voor kinderen is het leuke aan een vakkentrommel dat ze iedere keer weer iets anders in hun trommel vinden!

Specificaties Sugarbooger lunchtrommels


De trommels van Sugarbooger zijn:
- luchtdicht
- voedselveilig
- duurzaam
- recyclebaar
- gemaakt van polypropyleen en siliconen
- vrij van lood, pvc, BPA en ftalaten
- geschikt voor de vaatwasser, bovenste rek
- geschikt voor de magnetron (zonder deksel!) en vriezer

De afmetingen zijn: 21,6 x 14 x 6,3 cm.

Sugarbooger: het merk


Sugarbooger is een vrolijk en mooi Californisch merk met leuke lunchartikelen. Ontwerpster Lisa Low houdt van praktische en kleurrijke ontwerpen en dat zie je terug in de producten van Sugarbooger. De producten van Sugarbooger zijn functioneel en handig in het dagelijks gebruik. Natuurlijk zijn ze allemaal veilig voor baby’s en kinderen. De lunchtrommels met vakken passen dus perfect in het assortiment van De Leukste Lunch!

Inspiratie voor in de lunchtrommel


Zoek je inspiratie voor een creatieve en lekkere bento lunch in je vakkentrommel? Kijk eens op de blog of de Facebook-community van De Leukste Lunch voor allerlei leuke ideeën!


Reviews (0)
Type de code over