Top

Yumbox tapas roze - 5 vakken

  • Yumbox tapas roze - 5 vakken
  • Yumbox tapas roze - 5 vakken
rating 5
(5 / 1 Reviews)
34,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Yumbox tapas is ideaal voor volwassenen en grote eters. Er passen met gemak 3 tot 4 boterhammen - afhankelijk van het soort brood- in of voor een heerlijke salade.

De Yumbox tapas is net als de andere Yumbox panino / classic of de Yumbox mini snackbox lekvrij. Ook hier kan je dikke yoghurtkwark of bijvoorbeeld humus in mee nemen (geen magere yoghurt of soep o.i.d.).Afmetingen: 24 cm. x 17,5 cm. x 4,5 cm. 
Materiaal: ABS (buitenkant); Tritan (binnenkant tray), siliconen (binnenkant deksel).
BPA-, PVC-, en Ftalaten vrij
Kleur: roze / turquoise achtige kleur
5 - vakken

Kan in de koelkast. Met de hand af wassen.We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

De Yumbox tapas koop je met een 4 vakken tray of met een 5 vakken tray. In tegenstelling tot de Yumbox panino en classic, zijn deze trays wel inwisselbaar. Door een extra tray erbij te kopen, heb je dus keuze uit 4 of 5 vakken, ideaal!


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Monika Keindl (27-07-2018) rating 5 Mijn oudste dochter van 8 jaar houdt van lekker eten. En dat kun je ook aan haar zien. Ze sport en drinkt alleen water en toch.....dus ging op zoek naar een alternatief om haar minder koolhydraten mee te geven. Ik heb de Tapas 5 vaks voor haar aangeschaft (genoeg voor 2 pauzes op school) en ben zeer blij met wat ik zie! Ze eet veel gezonder en gevarieerder. Broodje chocopasta is echt verleden tijd. (Ik geef het haar af en toe nog mee maar in veel mindere mate.) #blijemama

Type de code over