Top

Yumbox tapas roze tray - 4 vakken

  • Yumbox tapas roze tray - 4 vakken
  • Yumbox tapas roze tray - 4 vakken
rating 5
(5 / 3 Reviews)
34,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Yumbox tapas is ideaal voor volwassenen en grote eters. Er passen met gemak 3 tot 4 boterhammen - afhankelijk van het soort brood- in of voor een heerlijke salade.

De Yumbox tapas is net als de andere Yumbox panino / classic of de Yumbox mini snackbox lekvrij. Ook hier kan je dikke yoghurtkwark of bijvoorbeeld humus in mee nemen (geen magere yoghurt of soep o.i.d.).


Afmetingen: 24 cm. x 17,5 cm. x 4,5 cm. 
Materiaal: ABS (buitenkant); Tritan (binnenkant tray), siliconen (binnenkant deksel).
BPA-, PVC-, en Ftalaten vrij
Kleur: roze 4 - vakken

Kan in de koelkast. Met de hand af wassen. We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

De Yumbox tapas koop je met een 4 vakken tray of met een 5 vakken tray. In tegenstelling tot de Yumbox panino en classic, zijn deze trays wel inwisselbaar. Door een extra tray erbij te kopen, heb je dus keuze uit 4 of 5 vakken, ideaal!


Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Joyce Jansie (25-07-2018) rating 5 Sinds m’n dochter deze Yumbox Tapas heeft gaat het eten op school veel beter. Ze heeft meer overzicht van wat ze op een dag kan eten. Ideaal!

Audrey (24-07-2018) rating 5 De roze tapas heb ik al een tijdje in gebruik, hij is echt super! Sluit heel goed af waardoor ik bvb. ook avocado mee kan nemen zonder dat deze verkleurt.
Ideaal voor boterhammen met wat rauwkost er bij, maar ook voor slaatjes, pasta, rijst, restjes avondeten,... Alles blijft netjes op zijn plaats.
Ook handig dat bij de tapas serie de trays verwisselbaar zijn, binnenkort komt er hier dus zeker een 5-vaks tray bij!

Sandra (24-07-2018) rating 5 Heb deze uit de vorige zomerserie en hij bevalt prima.
Niks zit door elkaar, alles blijft vers, lek vrij.
1 nadeel hij is niet zo diep waardoor gezonde muffins enzo al snel niet passen

Type de code over