Top

Voertuigen prikkers

  • Voertuigen prikkers
  • Voertuigen prikkers
FullFullFullFullFull
(5 / 5 Reviews)
5,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Stoere prikkers voor stoere jongens. Superleuk toch als je kind zijn/haar lunchtrommel open doet en word verrast met een vrolijke lunchtrommel!

Gemakkelijk te gebruiken en ze houden je vingers schoon bij het eten van de lunch uit je lunchbox. Ook leuk voor kindertraktaties.


Reviews (5)
FullFullFullFullFull (5 / 5 Reviews)

Joyce Jansie (25-07-2018) FullFullFullFullFull Op school ging het de laatste weken voor de zomervakantie over het thema ‘op reis’. Deze prikkers waren super leuk om tijdens dit thema te gebruiken! Maar ook voor op vakantie of een dagje weg.

Irene M M (24-07-2018) FullFullFullFullFull Wij gebruiken niet vaak prikkers, maar deze leuke prikkers kon ik niet laten liggen. Mijn zoontje vindt ze echt heel mooi. Kwaliteit is goed.

Elsemieke de Knikker (24-07-2018) FullFullFullFullFull Deze zijn erg leuk. Binnen no time maak je van je boterham een auto-ongeluk. Twee zijn er gebotst, de ambulance en politie staan er bij. Of wat denk je van het vliegtuig vlak voor je op vakantie gaat? Goede stevige prikkers

Sandra (24-07-2018) FullFullFullFullFull Superleuk om snel fruit of brood op te sieren...

Marjolein van Gulick (17-05-2016) FullFullFullFullFull Stoere vervoersmiddelen prikkers, heel leuk voor een lunch of in fruit. Ik gebruik ze voor beide met groot succes!

Type de code over
Ook leuk!