Top

PRE-ORDER: Yumbox tapas grijs blanco tray - 4 vakken

  • PRE-ORDER: Yumbox tapas grijs blanco tray - 4 vakken
  • PRE-ORDER: Yumbox tapas grijs blanco tray - 4 vakken
rating 5
(5 / 1 Reviews)
34,95
Product is niet op voorraad op dit moment

DE TAPAS WORDT VERWACHT EIND DECEMBER 2018.

Plaats je een bestelling met meer producten en een pre-order dan wordt je hele bestelling pas verzonden als de pre-order binnen is. 

De Yumbox tapas is ideaal voor volwassenen en grote eters. Er passen met gemak 3 tot 4 boterhammen - afhankelijk van het soort brood- in of voor een heerlijke salade.

De Yumbox tapas is net als de andere Yumbox panino / classic of de Yumbox mini snackbox lekvrij. Ook hier kan je dikke yoghurtkwark of bijvoorbeeld humus in mee nemen (geen magere yoghurt of soep o.i.d.).Afmetingen: 24 cm. x 17,5 cm. x 4,5 cm. 
Materiaal: ABS (buitenkant); Tritan (binnenkant tray), siliconen (binnenkant deksel).
BPA-, PVC-, en Ftalaten vrij
Kleur: grijs met blanco tray
4 - vakken

Kan in de koelkast. Met de hand af wassen.We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

De Yumbox tapas koop je met een 4 vakken tray of met een 5 vakken tray. In tegenstelling tot de Yumbox panino en classic, zijn deze trays wel inwisselbaar. Door een extra tray erbij te kopen, heb je dus keuze uit 4 of 5 vakken, ideaal!

Voor de zomer zijn er ook losse trays bij te bestellen.


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Joy spijk (24-07-2018) rating 5 De tapas is perfect voor grote eters of een volwassene. Voordeel vind ik dat je een 4 en een 5 vaks tray kunt omwisselen zonder dat je problemen hebt met lekkages.
De 4 vaks kunnen 3-4 boterhammen in, maar ook een lekkere salade, pannenkoeken, wraps od Turkse pizza. Er zijn dan nog 3 vakjes over om te variëren.
De 5 vaks tray kunnen 2 boterhammen in en dan heb je nog meer vakjes voor variatie. Dus weet je niet goed wat je wilt of ben je net als ik een persoon die graag afwisselde dan is de tapas een aanrader met allebij de trays, kun je nog meer variëren

Type de code over