Top

Yumbox tapas antibes blue - 5 vakken

  • Yumbox tapas antibes blue - 5 vakken
rating 4
(4 / 1 Reviews)
35,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Yumbox tapas is ideaal voor volwassenen en grote eters. Er passen met gemak 4 boterhammen in of voor een heerlijke salade. De Yumbox tapas is net als de andere Yumbox panino / classic of de Yumbox mini snackbox lekvrij. ook hier kan je yoghurt in mee nemen (geen soep o.i.d.).


Afmetingen: 24 cm. x 17,5 cm. x 4,5 cm. 
Materiaal: ABS (buitenkant); Tritan (binnenkant tray), siliconen (binnenkant deksel).
BPA-, PVC-, en Ftalaten vrij
Kleur: lichtblauw / turquoise achtige kleur
5 - vakken

Kan in de koelkast. Met de hand af wassen.We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

De Yumbox tapas koop je met een 4 vakken tray of met een 5 vakken tray. In tegenstelling tot de Yumbox panino en classic, zijn deze trays wel inwisselbaar. Door een extra tray erbij te kopen, heb je dus keuze uit 4 of 5 vakken, ideaal!

Voor de zomer zijn er ook losse trays bij te bestellen.


Reviews (1)
rating 4 (4 / 1 Reviews)

Irene M M (24-07-2018) rating 4 Door het gebruik van de Yumbox Tapas neem ik veel gezondere en meer gevarieerdere lunches mee naar werk. Ik heb er een extra tray bij gekocht zodat ik afwissel met een salade in de viervaks en bijvoorbeeld wraps en rauwkost in de vijfvaks. Met yoghurt heb ik nog niet zulke goede ervaringen omdat er waarschijnlijk toch een vochtlaagje op het oppervlak komt en dan lekt het wel een beetje als je de yumbox niet rechtop houdt. Ik vind het formaat juiste fijn omdat hij mooi bij mijn laptop in de tas past.

Type de code over