Top

Silikomart ijsjesvorm set van 12- vlinder, bloem, hart en stervorm met lollystokjes

  • Silikomart ijsjesvorm set van 12- vlinder, bloem, hart en stervorm met lollystokjes
rating 5
(4.5 / 2 Reviews)
12,95
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

Maak zelf heerlijke ijsjes met deze leuke set van 12 vormen. Van elke vorm zijn er 3: harten, sterren, vlinder en bloemen. De ijsjesmal is van Silikomart en gemaakt van foodsafe siliconen. Makkelijk in gebruik. Door de flexibele vorm kunnen de ijsjes makkelijk uit de vorm gehaald worden. De set bestaat uit 3 mallen in vlindervorm. De ijsjesvorm komt met 10 lollystokjes.

Je kan de vorm natuurlijk ook gebruiken voor frozen yoghurt, gezonde lolly's of zelfs met luchtig cakebeslag. De vorm kan in de vriezer en in de oven.

12 mallen met 3 x stervorm, 3 x hartvorm, 3 x bloemvorm en 3 x vlindervorm 

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen

Zelf ijsjes maken? Print gratis de printable uit met 3 heerlijke ijsjesrecepten. Je vindt de recepten op het online platform van de leukste lunch community. Je kan je gratis aanmelden.


Reviews (2)
rating 5 (4.5 / 2 Reviews)

Hanne Vranckx (25-07-2018) rating 4 De zelf gemaakte ijsjes zijn heerlijk. Echter vind ik dit niet zo een topper voor met cakebeslag

Silvia Edwards van de Kant (24-07-2018) rating 5 Deze manier van ijsjes maken bevalt erg goed. Leuk om met kinderen te doen zelf fruit kiezen en in de keukenmachine doen. Na een paar uurtjes diepvries een mooi en lekker ijsje! Wij hebben een set met 12 vormen besteld, zodat je gelijk een mooie voorraad hebt.
In het najaar wil ik ze ook eens in de oven proberen voor cakejes. Fijn dat ze zo multi functioneel zijn.

Type de code over