Top

Zoku Slow Pop IJsmaker - Visfiguurtjes - 6 stuks - Blauw

  • Zoku Slow Pop IJsmaker - Visfiguurtjes - 6 stuks - Blauw
  • Zoku Slow Pop IJsmaker - Visfiguurtjes - 6 stuks - Blauw
  • Zoku Slow Pop IJsmaker - Visfiguurtjes - 6 stuks - Blauw
rating 5
(5 / 1 Reviews)
25,00
Product is niet op voorraad op dit moment

Maak je eigen onderwater ijsjes met deze Zoku Fish Pop Maker!Deze fantastisch kleine ijsjes maak je in een handomdraai. Vul de mallen met heerlijk sap, yoghurt of limonade. Maak het zo gezond en zoet als je zelf wilt.

Plaats daarna de Fish Pop Maker in de vriezer en binnen een handomdraai heb je 6 geweldige ijsjes. Door de siliconen mal kunnen de ijsjes er met gemak worden uitgetrokken en direct worden gegeten. Het is dus niet nodig de mal onder warm water te houden!

De Fish Pops zijn ideaal voor kleine kinderen, maar volwassen mensen mogen er uiteraad ook van smullen! De ijsjes zijn zonder stokje 4-6 cm.

Er zijn 6 verschillende soorten: haai, inktvis, kogelvis, walvis, clownvis, duiker. Heb jij wel eens een haai met mensenbenen gezien? Door de staarten te verwisselen, creëer je de meest grappige combinaties! En als de vis op is, wat blijft er over....... Ontdek het zelf maar!


Ontvang na aankoop de gratis printable met gezonde recepten om zelf ijsjes te maken!

    • Vaatwasserbestendig: enkel de sticks

    • Geschikt voor 6 ijsjes

  • Materiaal: Gemaakt van veilig polypropeen en siliconen
  • BPA- en ftalaatvrij


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Janita van der Lugt (26-07-2018) rating 5 Lang getwijfeld om dit product aan te schaffen vanwege de prijs. Maar eenmaal besloten zo ontzettend blij ermee! Kwaliteit van het materiaal is gewoon goed en de ijsjes zijn er zeer makkelijk uit te trekken (ook voor mijn kinderen!). Staat duidelijk aangegeven tot hoe ver de vormpjes te vullen en de ijsjes hebben echt heel duidelijk de vormen zoals aangegeven.

In de blender maak ik samen met mijn kinderen allerlei gezonde smoothies (grootste succes hier is watermeloen met aardbeien en eventueel bosbessen en/of banaan, maar variaties in overvloed!). En die gieten we in de vormpjes. Mijn kinderen vinden het fantastisch om mee te helpen en kijken de volgende dag echt uit naar het eindresultaat! En als moeder ben ik uiteraard blij dat ik ze zo makkelijk iets verantwoords heb weten te geven ;-)

Type de code over