Allergie stickers | pinda-allergie - set van 4 stickers

Allergie stickers | pinda-allergie - set van 4 stickers
Allergie stickers | pinda-allergie - set van 4 stickers

Wanneer een kind allergisch is voor schaaldieren, moet je een manier vinden om anderen te waarschuwen voor deze allergie. Een kind kan dat nog niet altijd zelf. Want mag hij nu alleen geen vis of ook

Standaard levertijd

We verzenden binnen 1-3 werkdagen

€ 1,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Als je kind een pinda-allergie heeft, moet je anderen altijd waarschuwen. Deze allergie stickers geven het duidelijk aan: ik heb een pinda-allergie! Zo kun je je kind met een geruster hart buiten de deur laten eten. De vrolijke stickers zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks.

Wanneer een kind allergisch is voor pinda’s, moet je een manier vinden om een waarschuwing voor deze allergie over te brengen aan anderen. Een kind kan dat niet altijd zelf. Waren het nou alle noten? Of alleen pinda’s? Het is voor andere volwassenen vaak niet duidelijk.

Maar het is wel heel belangrijk dat de waarschuwing goed wordt overgebracht. Op school, bij het overblijven, bij een nieuw vriendje, op een feestje, de sportclub of iedere andere plaats waar je kind buiten ouderlijk toezicht eet. Met de allergie stickers van De Leukste Lunch is dit probleem opgelost!

De pinda-allergie stickers van De Leukste Lunch zijn gemaakt van dik vinyl. Als je ze ergens opplakt wat niet in de was of vaatwasser hoeft, gaan ze dus een tijd mee. Handig op een jas of tas. Plak je de sticker liever op de deksel van een broodtrommel of drinkbeker? Was de deksel dan op de hand af en zorg dat de bovenkant droog blijft.

Deze en andere allergie stickers kun je online bestellen bij De Leukste Lunch. Behalve voor pinda-allergie zijn ze ook verkrijgbaar voor koemelkallergie, lactose-intolerantie, glutenallergie, visallergie, notenallergie, schaaldierenallergie en kippenei-allergie. Ook verkrijgbaar in combinaties!

Materiaal: dik vinyl
Aantal: 4 stuks
Formaat: diameter 38 mm

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten

Onze merken