Schoolbeker RVS 355 ml. Classic - Klean Kid Kanteen

Schoolbeker RVS 355 ml. Classic - Klean Kid Kanteen

De Kid Kanteen Classic is een lichtgewicht roestvrijstalen drinkbeker voor kinderen. De Kid Kanteen Classic is een ideale schoolbeker van RVS. De RVS schoolbeker is duurzaam, en gaat lang mee en is...

€ 19,95
€ 17,95
Prijs per stuk
Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De Kid Kanteen Classic is een lichtgewicht roestvrijstalen drinkbeker voor kinderen. De Kid Kanteen Classic is een ideale schoolbeker van RVS. De RVS schoolbeker is duurzaam, en gaat lang mee en is BPA-vrij. De Kid Kanteen Classic wordt geleverd met de groene sportdop.

De Classic Klean Kanteen Kid heeft een opening van 4,5 centimeter en wordt geleverd met een sportdop. Je kunt er dus op twee manieren uit drinken, rechtstreeks uit de beker of via de sportdop. Door de fijne ronde opening is het prettig rechtstreeks uit de fles te drinken. De sportdop is handig voor kinderen en volwassenen.


Hoogte: 17 cm.
Opening: 44 mm.
Doorsnede: 7,25 cm
Geen Bpa, phtalaten of andere schadelijke stoffen
Polypropyleen #5 veilig plastic
Ventiel is te verwijderen (makkelijk schoonmaken)
Vaatwasserbestendig alleen de roestvrijstalen kleur en de doppen! (gekleurde flessen met de hand afwassen. Was je de gekleurde toch af met de vaatwasser dan zullen de kleuren vervagen op de duur - daar zit geen garantie op)

De drinktuit voorkomt morsen, maar is net als elk ventiel systeem niet 100% lekdicht. Voor zekerheid onder alle omstandigheden kies je voor een de draaidop van de Klean Kanteen.

Laatst bekeken producten

Onze merken