Fuel soepcontainer

Fuel soepcontainer

Afmetingen: 9 cm. x 15 cm. x 12 cm.  Inhoud: 470ml. Materiaal: Polypropyleen Kleur: grijs raspberry Heb je een leker soep gemaakt en wil je die meenemen? Dat is geen probleem met de Fuel Soup On T...

Standaard levertijd

We verzenden binnen 1-3 werkdagen

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Afmetingen: 9 cm. x 15 cm. x 12 cm. 
Inhoud: 470ml.
Materiaal: Polypropyleen
Kleur: grijs raspberry

Heb je een leker soep gemaakt en wil je die meenemen? Dat is geen probleem met de Fuel Soup On The Go van Trudeau. De soepcontainer is magentron en vaatwasser bestendig. Deze Fuel Glacier voedsel container van Trudeau is dubbelwandig en lekvrij. Hierdoor is dit de ideale manier om 470 ml soep of kliekjes mee te nemen als lunch. Maar ook een fruitsalade of yoghurt gaan veilig en gekoeld mee in je tas.

Dus vind je het lekker om een keer soep mee te nemen naar school, naar je werk of onderweg? Met de Fuel soepcontainer kan het. Of heb je een lekkere fruitsalade die in de zomer toch snel te warm wordt? Je kunt hem nu gewoon meenemen. Ook een portie yoghurt neem je gewoon mee hierin.

Het formaat van de soepvoedselcontainer is prima voor 1 persoon: er is ruimte voor 470 ml. De Food Jar is uiteraard helemaal lekvrij. Ook is hij BPA-vrij en hij mag gewoon in de vaatwasser. 

De Lunch voedselcontainer is leuk voor kinderen en volwassenen. Je neemt heel handig je eigen verse, gezonde en lekkere soep mee, dat is ideaal. Als je inspiratie zoekt voor lekkere soeprecepten kijk dan even op onze blog met lekkere soeprecepten om mee te nemen!

Maar je kunt nog veel meer lekkere gerechten meenemen. Een warme pasta, een koude fruitsalade, een koude smoothie. De Food Jar sluit perfect af dus je hoeft je geen zorgen te maken over het lekken van saus bijvoorbeeld.

Zoek je een product om je soep of een ander gerecht mee te nemen en later op te warmen? Kijk dan eens naar de Go Eat Soepbox van JosephJoseph!

Laatst bekeken producten

Onze merken