Drinkfles met schattige lama's - Sugarbooger

Drinkfles met schattige lama's  - Sugarbooger
Drinkfles met schattige lama's - Sugarbooger

Sugarbooger drinkfles met otters  Superschattige lama's op deze Sugarbooger drinkfles. Mee naar school of sport, dat kan natuurlijk net zo goed. De drinkfles is uiteraard lekvrij dus hij kan v...

Standaard levertijd

We verzenden binnen 1-3 werkdagen

€ 15,95
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Sugarbooger drinkfles met otters 

Superschattige lama's op deze Sugarbooger drinkfles. Mee naar school of sport, dat kan natuurlijk net zo goed. De drinkfles is uiteraard lekvrij dus hij kan veilig in je tas. Of aan je tas, door de mooie haak. 

Sugarbooger drinkflessen

De drinkflessen van Sugarbooger zijn superhandig voor onderweg, bij het sporten of mee naar school. Gewoon in je tas, maar je kunt hem ook vastmaken aan je tas, door de mooie haak.

De drinkfles heeft een drinktuit die je kunt uitklappen. Dat is dus drinken zonder knoeien! Hij mag gewoon in de vaatwasser. Je kunt 350 ml drinken meenemen.
 

Materiaal van Sugarbooger drinkflessen


De drinkflessen van Sugarbooger zijn:
- lekvrij
- voedselveilig
- duurzaam
- recyclebaar
- gemaakt van Tritan en siliconen
- vrij van lood, pvc, BPA en ftalaten
- geschikt voor de vaatwasser, bovenste rek
De afmetingen zijn: 17 cm hoog, diameter 6,5 cm.
 

Sugarbooger: het merk


Sugarbooger is een vrolijk en mooi Californisch merk met leuke lunchartikelen. Ontwerpster Lisa Low houdt van praktische en kleurrijke ontwerpen en dat zie je terug in de producten van Sugarbooger. De producten van Sugarbooger zijn functioneel en handig in het dagelijks gebruik. Natuurlijk zijn ze allemaal veilig voor baby’s en kinderen. De drinkflessen passen dus perfect in het assortiment van De Leukste Lunch!Lekker naar het bos, met de egels en paddenstoelen op deze Sugarbooger drinkfles! Of naar school of sport, dat kan natuurlijk net zo goed. De drinkfles is uiteraard lekvrij dus hij kan veilig in je tas. Of aan je tas, door de mooie haak. Mooi met de bijpassende lunchtrommel met egel!

Laatst bekeken producten

Onze merken