Zoku Slow Pop IJsmaker - Visfiguurtjes - 6 stuks - Blauw

Zoku Slow Pop IJsmaker - Visfiguurtjes - 6 stuks - Blauw

Maak je eigen onderwater ijsjes met deze Zoku Fish Pop Maker!Deze fantastisch kleine ijsjes maak je in een handomdraai. Vul de mallen met heerlijk sap, yoghurt of limonade. Maak het zo gezond en zo...

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 22,50
€ 19,95
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Maak je eigen onderwater ijsjes met deze Zoku Fish Pop Maker!Deze fantastisch kleine ijsjes maak je in een handomdraai. Vul de mallen met heerlijk sap, yoghurt of limonade. Maak het zo gezond en zoet als je zelf wilt.

Plaats daarna de Fish Pop Maker in de vriezer en binnen een handomdraai heb je 6 geweldige ijsjes. Door de siliconen mal kunnen de ijsjes er met gemak worden uitgetrokken en direct worden gegeten. Het is dus niet nodig de mal onder warm water te houden!

De Fish Pops zijn ideaal voor kleine kinderen, maar volwassen mensen mogen er uiteraad ook van smullen! De ijsjes zijn zonder stokje 4-6 cm.

Er zijn 6 verschillende soorten: haai, inktvis, kogelvis, walvis, clownvis, duiker. Heb jij wel eens een haai met mensenbenen gezien? Door de staarten te verwisselen, creëer je de meest grappige combinaties! En als de vis op is, wat blijft er over....... Ontdek het zelf maar!


Ontvang na aankoop de gratis printable met gezonde recepten om zelf ijsjes te maken!

    • Vaatwasserbestendig: enkel de sticks

    • Geschikt voor 6 ijsjes

  • Materiaal: Gemaakt van veilig polypropeen en siliconen
  • BPA- en ftalaatvrij

Laatst bekeken producten

Onze merken