Broodtrommel voor echte mannen

Broodtrommel voor echte mannen

Broodtrommel voor echte mannen

Ik kreeg een bestelling binnen van twee keer de Sistema Trends bentoboxen. Op de pakbon stond een bedrijfsnaam beginnend met Metal. Ik stelde mij zo voor dat het pakket aan zou komen bij een metaalbewerkingsbedrijf waar alleen maar stoere mannen werken. En dat dan deze stoere man het pakket open zou maken met zijn nieuwe Trends bentobox. Je weet wel, zo'n man met zo'n mannenlunch. 

 

 

De mannenlunch: een halve zak brood en losse plakken kaas of salami

Mannen met een mannenlunch: die zo'n halve zak brood mee nemen naar hun werk met de plakken kaas of salami nog in de verpakking. En die dan ter plekke tijdens de lunch een plak kaas op een boterham leggen en dan dubbel vouwen. In twee happen op en dan de volgende dubbel vouwen. En dan zo 6 boterhammen achter elkaar.

Stiekem is zo'n broodtrommel met vakken toch wel handig

En die raar naar jouw gekleurde bentobox met vakken opkijken, een keer wat mompelen: Wat heb jij nou weer mee allemaal? En stiekem het toch wel handig vinden zo'n broodbak met vakken. Herkenbaar? Heb jij ook zo'n man in huis? Nou, dan heb ik goed nieuws. In dit blog lees je de top 3 broodtrommels voor mannen!


Nr. 1: Trends bentobox van Sistema

De Trends bento lunchbox van Sistema is ideaal voor grote eters. De bento lunchbox heeft een inhoud van 1,76 liter en daar passen dus veel boterhammen in.

De trend bentobox heeft 4 delen. In het midden is er een groot vak voor de boterhammen. Met het extra inzetbakje kan je het vak verdelen in twee lagen. Hieronder kan je dan bijvoorbeeld sla mee nemen en er bovenop boterhammen. Mocht je echte man wat meer aan zijn gewicht willen doen bijvoorbeeld.

Aan de ene kant heb je twee kleinere vakjes voor bijvoorbeeld plakjes komkommer, snoeptomaatjes, gehaktballetjes of andere kleine snacks. Met de klepjes houd je alles gescheiden. Aan de andere kant heb je een middelgroot vak, waar het meegeleverde potje voor bijvoorbeeld yoghurt in past. En er is zelfs nog plek voor een appel of een ei. Deze bento lunchbox is erg fijn voor de grote eter!

Nr. 2: Lock&Lock 1600ml.

Iets kleiner dan de nummer 1. is de Lock&Lock lunchtrommel met vakken van 1600 ml. Ook in deze broodtrommel kunnen voldoende boterhammen mee. En met deze broodtrommel kan je met de uitneembare compartimenten variëren met de vakverdeling tot 1, 3 of 4 vakken.

Met alle vakken heeft de broodtrommel 4 vakken. Met 1 deel eruit heeft de broodtrommel drie vakken. En heeft jouw man eens geen zin in extra's, dan haal je alles eruit. En voila, je hebt een gewone broodtrommel met 1 vak. De lunchtrommel heeft ook nog eens aan alle vier de kanten clipjes die makkelijk openen en sluiten. 


 

Nr. 3: Mepal large bentobox

Met 1500 ml. komt de Mepal large bentobox op de derde plaats. Mepal is bekend met zijn ontwerp broodtrommels en heeft nu ook een large bentobox. Het fijne van deze lunchtrommel met vakken is dat er een lekvrij bakje bij zit voor yoghurt of een mini salade met dressing. 


 

Ook met deze bentobox kan je varieren met de vakverdeling. Zo kan je het bakje en / of het inzetbakje met twee vakken eruit laten. Het inzetbakje heeft een verdeler en ook deze is er uit te halen. Zo kan je daarvoor in de plaats ook het handige mini koelelement van Mepal plaatsen voor een lekker koele lunch. Alle bentoboxen van Mepal worden geleverd met een mini vorkje.

Welke broodtrommel met vakken kiest jouw man?

Welke broodbak met vakken gaat jouw man kiezen? Weg met de mannenlunch van een zak brood met plakken kaas of vleeswaren ;)


 

    07-10-2020 15:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze merken