Soep to go

Soep to go is perfect voor iedere soepliefhebber! Lekker je favoriete soep meenemen voor tussen de middag op je werk, als opkikkertje voor of na het sporten, voor tijdens een lange wandeling. Met een mooie thermosbeker voor soep kun je hem perfect warm meenemen!Waarom soep to go?
Een verse soep is zoveel lekkerder en gezonder dan een soep die je op het werk of ergens onderweg koopt. Geen toevoegingen die je niet kent, dus hij past perfect in je eetpatroon.

Maak hem wat zwaarder met pasta of andere ingrediënten als je een wat vullendere soep wilt, kies voor een lekkere bouillon als je alleen een opkikkertje wilt, of een lekkere soep ertussenin natuurlijk! Maak je soep to go door hem mee te nemen in een superhandige thermosbeker of speciale soepbeker.


Soep meenemen
Als je soep meeneemt, wil je twee dingen zeker weten:
1. Dat je je soep warm kunt eten.
2. Dat je thermosbeker of soepbeker niet gaat lekken.
En daar hebben we bij De Leukste Lunch de mooiste producten voor!


Thermosbekers voor soep
In ons assortiment kun je verschillende thermosbekers online kopen. Allemaal lekvrij uiteraard.

De Aladdin lunch voedselcontainer is ideaal om je soep op temperatuur te houden. In deze dubbelwandige rvs Food Jar blijft je eten tot wel 6 uur op temperatuur! Koud houden kan dus ook, mocht je een keer yoghurt willen meenemen. Hij houdt geen smaak vast. In deze thermosbeker kun je prima
400 ml soep meenemen.

De Chilly's food pot is ook een perfecte oplossing voor je soep to go. Met een inhoud van 300 ml kun je een heerlijke portie soep warm houden. Ook deze thermosbeker houdt warm én koud, dus je kunt er alle kanten mee op. In mooie kleuren en prints.

De Go Eat Soepbox van Joseph Joseph is ook een superhandige oplossing om je soep mee te nemen. Geen thermos, maar een beker die je in de magnetron kunt zetten. En het handigste eraan is dat er een apart vakje in zit voor voedsel dat droog en/of knapperig moet blijven. Je croutons of een stukje brood neem je dus heel simpel mee. Handig dat je nu geen apart bakje of zakje hiervoor hoeft mee te nemen!

Dus: houd jij van soep to go? Bestel dan een van onze leuke soepbekers en neem je eigen lekkere soep mee naar school, werk of onderweg


Laatst bekeken producten

Onze merken