Yumbox FAQ

Yumbox is de kindvriendelijke lunchtrommel waar je leuke en gezonde bentolunches in kan maken. De Yumbox is gemaakt van licht materiaal, duurzaam, BPA-vrij en voedselveilig. Lees deze FAQ om meer te weten over de Yumbox of neem contact op voor al je vragen.

Hoeveel kost de Yumbox?
De Yumbox kost € 29,95. De Yumbox mini is € 22,50.

Is de Yumbox lekvrij?
Ja. De Yumbox is lekvrij. De deksel heeft een siliconen bekleding aan de binnenkant van de deksel. Dat past exact op de tray en sluit daarmee de Yumbox helemaal af, en kan er bijvoorbeeld ook yoghurt, dipsaus of fruitmoes in. Het lekt niet tussen de vakken of uit de lunchtrommel.

Hoe pak ik vloeibare ingrediënten in de Yumbox?
De Yumbox is ideaal voor vloeibare ingrediënten maar niet bedoeld voor water of dranken. Om ervoor te zorgen dat de Yumbox alles goed op zijn pek houdt en er niets tussen de vakken lekt, doe je de volgende 4 stappen:

1. Pak de Yumbox niet overvol in.
2. Zorg dat er geen water of andere dranken in de Yumbox mee genomen worden.
3. Houd de Yumbox koel door een koelelement in een koeltas mee te nemen.
4. Als je de Yumbox sluit, zorg dat het lid goed dichtzit.

In de Yumbox kunnen geen dranken, waterige dressings of soep in meegegeven worden. Maar wel dipsaus, yoghurt, yoghurtdressings, ketchup, hummus etc.

Hoe neem ik de Yumbox mee?
De Yumbox heeft een handzaam formaat en past prima is rugzakken of schooltassen.

Is de Yumbox voedselveilig?
Ja. Alle materialen waarmee de Yumbox is gemaakt zijn voedselveilig. BPA-vrij, Ftalaten -vrij en zijn CPSIA en FDA compliant.

Kan de Yumbox in de magnetron?
De tray kan in de magnetron, de buitenkant niet. We adviseren iedereen om zelf te bepalen of je eten wil opwarmen in de magnetron.

Kan de Yumbox in de vaatwasser?
Nee, de Yumbox kan niet in de vaatwasser.

Hoe groot is de Yumbox?
De Yumbox is handzaam en compact met afgeronde hoeken en past prima in standaard rugzakken en schooltassen. De afmetingen zijn 22 cm. x 15 cm. x 5 cm. en weegt 490 gr. Zowel de Yumbox met vier vakken als de Yumbox met 6 vakken hebben dezelfde afmetingen. In de Yumbox met 4 vakken kunnen meer boterhammen.

Hoeveel boterhammen passen er in de Yumbox?
In de Yumbox panino met vier vakken passen 3 tot 4 boterhammen (met korstjes). In de Yumbox classic met zes vakken passen 2 tot 3 versneden boterhammen (zonder korstjes). De Yumbox classic heeft meer vakken om meer gevarieerd eten in mee te geven.

Is de binnenkant (de tray) uit de Yumbox te halen?
Ja de binnenkant is los en kan je eruit halen. Zo is de binnenkant handig schoon te maken en kan je het ook als bord gebruiken.

Kan ik de avond ervoor de Yumbox vullen en in de koelkast bewaren?
Ja zeker kan dat. Door de handige deksel sluit alles goed af en kan het lang in de koelkast bewaart worden (meerdere dagen).

Geef je ook kortingscodes?
We hebben af en toe speciale acties. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Wil je grote aantallen bestellen (5 of meer)? Neem dan contact met ons op.
 

Onze merken