Yoghurt to go beker

Fijne yoghurtbeker voor de yoghurtfans


De Yoghurt to go beker is een superhandige beker voor yoghurtfans. Met de Yoghurt to go beker ontbijt je makkelijk onderweg in de trein of eet je later op de dag een lekkere gevulde yoghurt op je werk of op school.


Yoghurtbeker in verschillende varianten


In de yoghurtbeker neem je de yoghurt makkelijk mee en in het deksel blijft je topping (van fruit tot muesli) lekker vers. De yoghurt to go beker is uiteraard lekvrij dus perfect om mee te nemen!

 Weergave:


Bezig met laden...
Yoghurt en snack to go blauw | Sistema
Yoghurt en snack to go blauw | Sistema
€ 6,99
Prijs per stuk
Bekijk

 

Yoghurtbeker voor granola

Yoghurtbeker to go bestaat uit een beker met een apart afgesloten compartiment of een extra vak in de  deksel. Zo kun je in de beker zelf de yoghurt bewaren en in het deksel apart je topping zoals een heerlijke granola.

Klaar voor je yoghurt? Je giet de topping bij de beker en met de bijgeleverde lepel geniet je ook onderweg van je yoghurt. Je kunt de Yoghurtbeker to go eenvoudig meenemen naar school, naar je werk, in de auto, naar een picknick, op reis – wat je wilt. Hij is trouwens ook ideaal voor smoothies.

 

Yoghurtbeker in verschillende varianten

In de webshop hebben we yoghurtbekers in verschillende varianten. Met een handige dubbelwandige beker, met een deksel met apart te sluiten compartiment of met een lepel, die met een siliconen band aan de beker bevestigd is.

De breakfast to go yoghurtbeker van Sistema heeft een los compartiment die je ook eruit kan laten. Zo wordt deze yoghurtbeker ook handig voor gezonde snacks. De Yoghurt en snack to go heeft een extra vak in de deksel voor je topping. 

De beker is makkelijk schoon te maken en hij gaat lang mee. Uiteraard is hij lekvrij. Ook is de set geheel BPA-vrij en natuurlijk voedselveilig. De

Yoghurt to go beker is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren: groen, paars, roze en blauw. Er zit ongetwijfeld wat leuks voor je bij, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

 

Verschillende toppings mee in je yoghurtbeker

De yoghurtbeker is ideaal om je yoghurt of je lekkere homemade smoothie in mee te nemen. Klaar voor je yoghurt of smoothie? Je giet de topping bij de beker en met de bijgeleverde lepel geniet je ook onderweg van je yoghurt. Welke topping gaat er mee in jouw Yoghurt to go beker? Cruesli, muesli, super foods, nootjes, vers fruit of gewoon een keertje hagelslag? Het blijft allemaal lekker vers en knapperig in het aparte compartiment of in de deksel. Handig!

 

Bij De leukste lunch vind je allerlei producten voor een leuke, gevarieerde en gezonde lunch om mee te nemen. Zoals de yoghurtbekers van Sistema of van Carl Oscar. Heerlijk om van je eigen gezonde yoghurt te genieten op werk of school!


Laatst bekeken producten

Onze merken