Salade to go

Maak je graag een salade to go? Lekker vers en gezond, voor op je werk, school of bij een dagje uit. Maar dan wil je wel een handige saladebox hebben waarin je je salade kunt meenemen. Bij De Leukste Lunch hebben we meerdere boxen waarin je perfect salade kunt meenemen!


Weergave:


Bezig met laden...
Salade lunchbox - roze | Sistema
Korting -22%
Salade lunchbox - roze | Sistema
€ 8,95 € 6,95
Prijs per stuk
Bekijk

Welke salade to go?
Alles kan! Een heerlijke pastasalade of couscoussalade bijvoorbeeld. Of een fruitsalade. En een groene salade met een lekkere dressing is natuurlijk ook heerlijk fris en gezond. Je kunt volop variëren, zeker als je een goede (en lekvrije) box hebt.

We hebben verschillende boxen die handig zijn voor salades, met meerdere vakjes en afsluitbare lekvrije compartimenten voor je dressing. Zodat je salade to go echt fris aankomt en zeker niet gaat lekken in je tas! En daar is een echte saladebox natuurlijk perfect geschikt voor.

Salade meenemen in een saladebox


Een handige saladebox is de Ellipse van Mepal. Deze box bestaat uit 3 delen: een grote transparante bak voor je salade, een extra compartiment in de deksel voor het mee nemen van extra’s zoals een klein vorkje of je croutons of nootjes voor over de salade. Er zit ook een klein extra bakje om dressings lekvrij mee te nemen.

Alles wordt nog eens extra op zijn plek gehouden met een elastiek. Met een inhoud van 1900 ml kun je een goede hoeveelheid meenemen. De saladebox Ellipse is vrijwel onbreekbaar, lekvrij en mag in de vaatwasser.


Ook mooi is de Bentgo Salad On-The-Go. In deze saladebox kun je veel ingrediënten gescheiden van elkaar meenemen. Je hebt een grote kom voor je sla of pasta en daarboven een laag met 4 vakken. Hierin past ook een afsluitbaar bakje voor je dressing. Superhandige manier om je salade mee te nemen!

Salade meenemen in een bentobox


Natuurlijk kun je je salade ook perfect to go maken met een van onze bentoboxen. Handig als je niet altijd salade meeneemt maar ook weleens brood en om die reden niet een aparte saladebox wilt aanschaffen. De Yumbox tapas, Bentgo Fresh en de trommels van Lock Lock zijn perfect te gebruiken bijvoorbeeld.

Een mooie saladebox of bentobox gevonden? Bestel hem nu online bij De Leukste Lunch en neem voortaan makkelijk een lekkere, gezonde salade mee!


Laatst bekeken producten

Onze merken