Snackboxen vergelijken

Door snackboxen te vergelijken kun je een goede keuze maken. Er zijn ontzettend veel verschillende snackboxen, snacktrommels, ligadoosjes etc op de markt dus het is goed om even de verschillen te bekijken voor je kiest.

Snackbox voor iedere wens

Welke snackbox het handigst voor jou is, hangt af van allerlei vragen. Is hij voor volwassenen of voor kinderen? Zoek je een doosje voor een klein 10-uurtje op school of wil je een aardige hoeveelheid voor na het sporten? Wil je er 1 of meer vakken in? Wil je fruit meenemen compleet met een vorkje of ga je voor een lekvrij bakje voor kwark? Voor iedere wens is een mooi trommeltje te vinden!

Onze favoriete merken snackbox

Bij de De Leukste Lunch kun je mooie merken als Little Lunchbox mini, Yumbox mini, Snackbox Orange Rebel, Snack ’n Dipbox en meer online bestellen. Het zijn eigenlijk kleine bentoboxen met allerlei mogelijkheden. In de tabel zie je een eerste vergelijking tussen onze favorieten. Onder deze tabel kun je de verschillende snackboxen nog specifieker bekijken.
 

 

Little Lunchbox Mini 

Yumbox Mini 

Snackbox Orange Rebel 

Set van 3 snacktrommels 

Snack ‘n Dipbox 

Mini snackboxjes 

Aantal vakken 

2 of 3 (met losse verdeler) 

1 of 2 (met losse verdeler) 

1, maar 3 maten 

Afmetingen 

12,3 x 12,9 x 5,6 cm 

14,7 x 10,2 x 5,1 cm 

10,2 x 8,6 x 6,3 cm 

11,5 x 11,5 x 5,5 cm, 10 x 10 x 4 cm, 8,5 x 8,5 x 4,5 cm 

14 x 5 x 3,5 cm 

7 x 9 x 3,9 cm 

Lekvrij* 

Ja, de vaste vakken 

Ja 

Nee 

Nee 

Ja  

Nee 

Kan in vaatwasser 

Ja, bovenin 

Ja, de tray 

Ja, zonder het plaatje 

Nee 

Ja 

Nee 

Materiaal 

Kunststof 

Kunststof 

Kunststof 

Kunststof 

Kunststof 

Kunststof 

BPA-vrij 

Ja 

Ja 

Ja 

Ja 

Ja 

Ja 

Extra fijn 

Leuke prints  

Degelijke boxen 

Degelijk, sterk merk 

Perfect lekvrij 

Je kunt zelf een design maken 

Met vorkje in het deksel 

Handig: 3 verschillende formaten 

Perfect voor groente of stengels met een dipje 

Met lepeltje 

Klein en licht 

Prijsklasse 

20-25 euro 

20-25 euro 

5 euro 

5-10 euro 

5-10 euro 

Onder 5 euro 

 

* Let op: Met lekvrij wordt bedoeld dat je dikkere vloeistoffen kunt meenemen, een substantie zoals kwark of hummus. Vloeistof zo dun als water kan niet lekvrij meegenomen worden in een snackbox.

Little Lunchbox Mini


De snackbox Little Lunchbox Mini is een hele leuke, handige en duurzame snacktrommel. Er zijn allerlei leuke prints, van superheld tot glittervariant. Ze passen daardoor ook nog eens heel leuk bij hun grote broer, de Little Lunchbox Bentobox. Er zijn 2 lekvrije hoofdvakken. Met de verdeler maak je makkelijk een vak extra (niet lekvrij).

De Little Lunchbox Mini heeft de perfecte maat voor de eerste kleine lunchtrommel, voor kleine eters of voor de pauzehap. Ook een ideale snacktrommel voor onderweg, een dagje uit of op vakantie. Van de Little Lunchbox Mini zul je lang plezier hebben! style="text-align: left;">Yumbox Mini De Yumbox Mini is ook een superhandige snackbox. Yumbox staat sowieso bekend als een van de beste merken onder de bentoboxen en de snackbox is daar niet anders in.

Deze mini bentobox bestaat uit 3 vakken. De kleinste is ideaal voor een dipje, wat nootjes of rozijntjes. Alle vakken zijn perfect lekvrij. De tray is uitneembaar en zo goed schoon te maken, gewoon in de vaatwasser.
Je kunt de Yumbox Mini in allerlei leuke kleurtjes online kopen bij De Leukste Lunch, net als grote broer de Yumbox bentobox. Deze handige snackbox heeft twee vakken gescheiden met een los schotje. Deze is eruit te halen, zodat je kunt kiezen voor 1 of 2 vakken. De vakken zijn niet lekvrij. In het deksel vind je een handig vorkje.

Het leuke aan de Snackbox Orange Rebel is dat je het design helemaal zelf kunt maken! Gratis, thuis, via www.orangerebel.com. Wisselen van design is ook geen probleem. Of plaats hier een lief lunchbriefje voor je kind!
  ">Meer over Snack ’n Dipbox

Als je van dipjes houdt, dan is de Snack ’n Dipbox een ideaal snackdoosje. Het bestaat uit een groot vak voor je snack (groente, soepstengels, etc) en een klein vakje voor een lekker dipje. In het deksel zit een handig lepeltje. Lekvrij en hij mag geheel in de vaatwasser.

De Snack 'n Dipbox is leuk om mee te geven naar school, maar ook voor een dagje uit. Praktisch, klein en handig: hij past makkelijk in iedere tas voor een snelle snack onderweg!

Meer over Mini snackboxjes

Als je een klein, rechttoe-rechtaan snackboxje zoekt, is een mini snackboxje perfect. Lekker voor wat druifjes, rozijntjes, nootjes. Je stopt het bakje ook zo in je tas voor een dagje uit. Te bestellen met verschillende leuke prints.

Jouw snackbox online kopen Je ziet het: er is voor ieder wat wils! Heb je een keuze kunnen maken? Deze en nog meer leuke snackdoosjes kun je direct shoppen hier in de webshop van De Leukste Lunch. Zoek je meer producten voor leuk, gezond eten op school of onderweg? Je vindt het allemaal in onze shop!

Onze merken