Zaai je leukste lunch

Hoe leuk is het om niet alleen de leukste bentoboxen en drinkbekers te hebben, maar ook je eigen leukste lunch te zaaien - en opeten natuurlijk!


Iedereen wil zijn eigen gekweekte radijsjes, tomaatjes, worteltjes of sla wel graag proberen. Uit onderzoek blijkt dat als je zelf groenten kweekt, je ook beter groenten gaat eten.  Dat is mooi meegenomen toch. 

Dus hoe leuk is het om je eigen lunch te zaaien, zien groeien en daarna op te eten. Met deze 'Zaai je leukste lunch'- kweeksetjes heb je alles meteen compleet!
 


Weergave:


Bezig met laden...
Korting -16%
Zaai je leukste lunch pakket - snackgroenten
Met dit leuke kweekpakket zaai je je eigen leukste lunch! Zaai de lekkerste snackgroenten voor een gezond tussendoortje of wat extra groente bij je lunch.
€ 18,95 € 15,95
Prijs per stuk
Kruidig tuintje kweekset | Buzzy kids
Kweek je eigen kruiden tuintje met Bieslook, peterselie en basilicum. De kweekset kruid tuintje is helemaal compleet en kan je meteen aan de slag.
€ 3,95
Prijs per stukOp zoek naar nog meer leuke moestuinproducten voor kinderen? Kom dan een kijkje nemen in onze andere toffe webshop deleukstemoestuinshop.nl

In deleukstemoestuinshop vind je o.a.:

- Makkelijke groentezaden: we hebben een selectie gemaakt van groentezaden die makkelijk te kweken zijn en erg leuk zijn om mee te beginnen.

- Tuingereedschap voor kinderen: we hebben een leuke verzameling van vrolijke, handige en kindvriendelijke tuin- en moestuingereedschap voor kinderen.

- Ontdekboxen over de natuur en dieren: we hebben eigen ontdekboxen ontwikkeld over de natuur en dieren in de tuin. Zo hebben we een ontdekbox over speuren&sporen zoeken, over bijen in de tuin, over vlinders in je tuin, over (onder)waterdiertjes. Ook vind je er insectenloeps, ontdekemmers, vangnetjes en educatieve zoekkaarten.

- DIY kweekpakketjes: we hebben leuke DIY knutselpakketjes zoals je eigen kweekpotjes decoreren, stenen beschilderen, vogelhuisjes maken, insectenhotels decoreren met houtbrander.

5% korting en gratis bestellingen samenvoegen
Bestel je in beide webshops dan voegen we graag je bestellingen samen zodat je geen extra verzendkosten hoeft te betalen. 

Mail ons gerust! En heb je met de kortingscode deleukstelunch 5% korting op je eerste bestelling. 


Laatst bekeken producten

Onze merken