Koffiebekers en theebekers to go

De leukste koffiebeker to go vind je bij De Leukste Lunch! Kies hier jouw ideale herbruikbare beker voor koffie to go – of neem jij liever thee mee?


Waarom een koffiebeker to go?


Een eigen koffiebeker levert jou én het milieu zoveel voordelen op:
- milieuvriendelijk: bespaar op het gebruik van kartonnen en plastic bekertjes en dekseltjes met een duurzame koffiebeker to go.
- voordelig: steeds een kopje koffie op het station of bij het pompstation kopen kost je iedere dag toch zo €1,50 – als het niet meer is. Dat is al dik €350 per jaar!
- lekker: je favoriete koffiebonen, de sterkte die jij het lekkerst vindt… de lekkerste koffie voor onderweg zet je toch zelf!
- tijdbesparend: niet meer in de rij bij de kiosk of speciaal een stop maken bij het pompstation, je neemt je koffie to go meteen mee uit je eigen keuken.


Koffiebekers en theebekers to go


Een koffiebeker of theebeker to go is natuurlijk isolerend: je koffie of thee blijft tot een uur warm. Ook moet de koffiebeker een goede afsluitende deksel hebben, waarmee je drinkt uit een handig drinkklepje. Zo weet je zeker dat je geen hete koffie of thee over je heen krijgt! En last but not least: de koffiebekers kunnen gewoon in de vaatwasser. Zodat je hem morgen ook weer snel mee kunt nemen!
Koffiebekers voor onderweg zijn gemaakt van verschillende materialen. Bij De Leukste Lunch kun je de meest duurzame varianten bestellen!


Bamboe koffiebekers


De meest duurzame oplossing zijn de bamboe koffiebekers. Bamboe is snelgroeiend en volledig afbreekbaar. Het houdt bovendien geen geur of smaak vast.

Onze favoriete bamboe drinkbekers zijn de Bamboo Cups, gemaakt van bamboe, met een beetje maïskorrelpoeder en MF als bindmiddel. De beker is biologisch afbreekbaar. De sleeve (die je nodig hebt om de koffiebeker vast te kunnen houden met warme inhoud) is gemaakt van recyclebare siliconen. De bekers zijn supersterk en heel duurzaam!


Al overtuigd? Kijk eens rond in onze shop en bestel direct een handige koffiebeker to go!


Laatst bekeken producten

Onze merken